Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

I.K.A (Ιδρημα Κεφαλαιακης Αποκαταστασης (Πολιτικων))


.

Όταν έρθει κάποιος στον πατέρα σου και τον υποχρεώσει να τον δανείζει κάθε μήνα ένα μεγάλο ποσό λέγοντας του ότι κάποτε θα του τα επιστρέψει. Όταν αυτός έρθει μετά και σε σένα και σε υποχρεώσει να κάνεις το ίδιο πράγμα ,τότε αυτό δεν λέγεται εκβιασμός ? Όταν αυτός φάει τα λεφτά του πατέρα σου και το δηλώσει ευθαρσώς ότι τα έχασε στο χρηματιστήριο (όμως λέει ότι για να μεγαλώσει τα δικά σου κεφάλαια το έκανε,(λες και αν μεγάλωναν θα σου έδινε και σένα )),και σε υποχρεώσει εσένα να συνεχίσεις να τον πληρώνεις για να ζει ο πατέρας σου ενώ σου δηλώνει ξεκάθαρα ότι εσύ δεν θα πάρεις δραχμή ,αλλά μέχρι τότε αυτός θα έχει απαλλαγεί των ευθυνών του , αυτό δεν είναι κλεψιά ? Αν κάποιος γνωστός σου στο έκανε αυτό ,δεν θα τον έβαζες φυλακή ,ριχνοντάς του και κανα δυο τρυφερά χαδάκια για να του αφήνουν λίγες μελανιές να σε θυμάται ? Όταν αφήνουμε αυτούς τους ανθρώπους που μας εκβιάζουν ,μας κλέβουν και μας το δηλώνουν κι όλας ,να κυκλοφορούν ελεύθεροι στα Κολονάκια και στις Εκάλες ,τότε φταίμε εμείς και μόνο για όσα μας κάνουν.

Λύση . Πιάνουμε όλους τους υπεύθυνους για την απώλεια του Δημόσιου χρήματος (πολιτικούς και μη). Τους δικάζουμε και εκπιούμε την περιουσία τους ή αυτή των απογόνων τους (αν αυτοί οι άγιοι άνθρωποι έχουν πεθάνει). Έτσι θα λυθεί δίκαια το ασφαλιστικό και το θέμα του χρηματιστηρίου γατί το δεύτερο απλά λειτούργησε σαν όργανο ξεπλύματος κλεμμένου χρήματος από το πρώτο.

.

.

Έτσι θα καταντήσω σε λίγο με αυτά που βλέπω να γίνονται (οφείλω όμως παράλληλα να καταγγείλω τον εγκληματία που προκάλεσε και τράβηξε αυτό το βίντεο)


.

.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προ-Βληματικές ΣημειΏσεις ενος τρελού, στο ΑγριοΛόγιο 2016

Συνοδηπόροι

Αρχειοθήκη ιστολογίου