Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Επαναστάσεις με Χατζιλίκι

Γιατί πάντα μπλέκουμε τους αναρχικούς με τα κλεφτρόνια και τους αλήτες που θέλουν να κάψουν και να σπάσουν ???

Αν(χωρίς)- Αρχ(ή)-ικος(βιώνω ενεργά).Βέβαια σε όλες τις περιόδους της Ιστορίας αυτοί είναι ελάχιστοι αφού το να αμφισβητείς την Αρχή εμπεριέχει πολύ προσωπικό συμφέρον αν δεν έχεις να προτείνεις εσύ λύσεις. Αναρχικός λοιπόν είναι αυτός που προτείνει κάτι καινούριο μην πιστεύοντας τις αρχές ου τον διοικούν, και ΟΧΙ αυτός που καίει κατι που δεν θα μπορούσε ποτέ λόγω ανικανότητας να φτιάξει ή επειδή θέλει να το λεϊλατήσει


Εχθές λοιπόν ή αστυνομία φοβήθηκε την λαϊκή οργή μετα το έγκλημα,αποσύρθηκε και βρήκαν την ευκαιρία ακραίες οργανώσεις να ξεσπάσουν καταστροφική οργή χρόνων και τα κλεφτρόνια να κατακλέψουν τα μαγαζιά. Όλοι αυτοί βεβήλωσαν και ατίμασαν το πνεύμα του νεκρού πιτσιρικά και τίμησαν τον ηλιθιώδη εγωισμό του ειδικού φρουρού .

Και πως μπορείς να δημιουργήσεις σε μία χώρα που η κοινή λογική είναι τόσο φοβισμένη που επιτρέπει τόσο ακραίες συμπεριφορές? Αυτό μόνο με φοβίζει , πως οι δημιουργικές δυνάμεις της Ελλάδας , αυτές που ΜΟΝΟ έχουν την δυνατότητα να δώσουν την ευημερία στους ανθρώπους , λεηλατούνται και από το κράτος και από το Αντί-κράτος. Αυτό θα το πληρώσουμε όλοι μας.

Λύση τρελού,και ας είν και του Χωριού (γιατί μόνο όταν κάποιος προτείνει λύσεις , έχουν .... Λόγο οι λόγοι του)

Πάρτε όλοι από ενα σκληρό κλαδί στο χέρι ( εγώ είμαι ήδη εκει) και κατεβείτε στους δρόμους . Όταν ένας αστυνομικός σας απειλήσει χτυπήστε τον αλύπητα .Όταν όμως δείτε ένα αυνανιζόμενο παιδαρέλι να βάζει φωτιά ή να καταστρέφει ,επίσης τιμωρήσετε το πολύ αυστηρά με τον ίδιο τρόπο.

Αυτή είναι η Τιμωρία του Ελλανοδίκη

Έτσι γεννιόντουσαν οι Ολυμπιονίκες . Μέσα από τον πόνο που δεν καταστρέφει και τον Ιερό Φόβο προς τους νόμους ενός κράτους.


Τέλος , Μία Συμβουλή στους πιτσιρικάδες που βγήκαν στους δρόμους. ΠΟΤΕ’ δεν κερδήθηκαν αγώνες όταν οι ... αγωνιζόμενοι κρατούσαν το κρουασάν στο ένα χέρι ,την μπουγάτσα στο άλλο και έβγαιναν πορείες με ψηλοτάκουνα και Armani μίνι και καπαρτίνες. Δεν γίνεται αναρχία με χατζιλίκια των πατεράδων.


.

.

.


Παραδείγματα καταστάσεων και ανθρώπων που ο λαός δεν είχε την δύναμη(απο φόβο ή αδιαφορία ?) να προλάβει την φλόγα τους που εγινε πυρκαγιά .



.

.

.


Ακούγεται το Tears in Heaven του Eric Clapton για να συντροφεύει το ταξίδι του 15χρονου που κηδεύεται σήμερα σκοτωμένος από τον εγωϊσμό ενώς ανθρώπου που δεν ήξερε τα όρια των πράξεών του. Λυπάμαι και τους δύο

.

.

.

.

Το παρακάτω τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς που αγαπούν κι όμως κατηγορούν την Ελλάδα. Η Ελλάδα ειμαστε Εμείς .Πρέπει απλα να ξεθάψουτε την καλή πλευρά του εαυτού μας και η Ε΄λλάδα θα αρχίσει να χαμογελάει.Και Ελεος .Κλείστε τις τηλεοράσεις.
ολοι αυτοί πληρώνονται από τους μεγαλήτερους επιχειρηματίες του τόπου για να μας κοιμήζουν και οχι για να μας αφυπνίζουν.Η αλήθεια εινα μόνο εκεί έξω στους δρόμους. Βγείτε μόνοι σας να δείτε και σας υπόσχομαι οτι το βράδυ που θα γυρίσετε σπίτι σας η καρδιά σας θα είναι ελεύθερη.

38 σχόλια:

the boy with the arab strap είπε...

για αλλη μια φορα τα λογια του τρελλου ειναι καλυτερα απο των (γνωστικων)...ανωριμη κοινωνια , που ασχολειται μονο με την παρτη της κια με κακο τροπο .

Τρελός του Χωριού είπε...

Lost thoughts,light,love,life
Εχεις δίκιο ,είναι ανώριμη η κοινωνία μας , όμως η κοινωνία μας είμαστε εμεις . Δεν πρέπει να το ξεχναμε ποτέ αυτό . Και εμεις δεν είμαστε μονο εγω και εσυ αλλά και οι δυνατότητές μας να κανουμε σαν και εμάς τους άλλους έτσι ώστε να μην μοιάζουμε εμείς στην κοινωνία (αργά ή γρήγορα ) ,αλλά η κοινωνία σε έμας.

Τελικά δεν έπρεπε να κόψω το κόκκινο χάπι ,από τότε που έχασε ο Ολυμπιακός .

;)))))

Ομορφα τα λόγια σου και σε ευχαριστώ γι αυτά

Unknown είπε...

Οι στίχοι αυτοί για όλους εμάς...

Γεννήθηκα και μου ‘δωσαν
για προίκα μια μαγκούρα
να τη βαράω με δύναμη
στου νου την καμπούρα

Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας
κι ο γιος μου τ’ ανταλλακτικό
θα ‘ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας
είναι από άριστο υλικό

Γεννήθηκα με ένα γιατί
μες την καρδιά κρυμμένο
ποιους μάγκες εξυπερετώ
ποιοι μ’ έχουν κουρδισμένο

Με φέρανε και μου ‘πανε
ποτέ μιλιά μη βγάλω
πως είναι που γεννήθηκα
προνόμιο μεγάλο

Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας…

Γεννήθηκα στην Κιβωτό
εννιά και δεκατρία
την ώρα που οι πλανήτες μου
βαράγαν μα…

Μαρία με τα κίτρινα
με βάση τα δεδόμενα
εδώ ο πλανήτης χάνεται
κι εσύ το παίζεις γκόμενα

Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας….


Anastasia
Λόγια της πλώρης

Λινα είπε...

Είναι κρίμα που τον άδικο χαμό ενος μικρού παιδιού τον εκμεταλλεύονται επιτήδειοι..

Η αναρχία κάποτε, στην αρχική της μορφή και έννοια, σήμαινε την βούληση του ανθρώπου να μπορεί μόνος του να προφυλάσει εαυτώ, να πράττει σωστά και με γνώμονα το κοινό συμφέρον, χωρίς την ανάγκη εποπτείας και αστυνόμευσης.

Σήμερα δυστυχώς το νόημα της έχει χαθεί, και την καπιλεύεται κάθε ταραξίας που χρησιμοποιεί βία και με τον βανδαλισμό εκφοβίζει και λεηλατεί..

Cassiel είπε...

Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει, πολυ φοβαμαι ομως οτι δεν θα σταματησουν ως εκει, ναι το παιδι εφυγε αδικα, ομως δεν κερδιζονται ετσι οι μαχες, μολις σταματησα σε ενα ιντερνετ καφε και παντου βλεπω 15χρονα κουκουλοφορους με βαμενο ασπρο προσωπο ετοιμα για ολα, και με την μπλουζα χαρμανι, και το καπελακι ντεκνιερ (dkny), Λυπαμαι, λυπαμαι για τον αδικο χαμο ενος παιδιου, λυπαμαι για τις δουλειες που χαθηκαν μεσα σε μια νυχτα, λυπαμαι γιατι δεν εκανε τιποτα μα τιποτα η αστυνομια να σταματησει την λεηλασια... και εγω μαζι σου τρελλε μου, βουρ!!

Έλενα είπε...

Νιώθω άχρηστη...τα πάντα γκρεμίζονται, φεύγουν απ' τα χέρια μας περνάνε σε απάτριδες, σε ανερμάτιστους, σε ανθρωπάκια κι οι ιδέες καταπατώνται. Αισθάνομαι ότι γυρίζουν επάνω μας, μια κατάσταση που δεν πλήττει όμως τους 300, αλλά το λαό που τους ψήφισε.

Elen Chamelen είπε...

Όλοι αυτοί βεβήλωσαν και ατίμασαν το πνεύμα του νεκρού πιτσιρικά και τίμησαν τον ηλιθιώδη εγωισμό του ειδικού φρουρού .

Απόλυτα σωστό αυτό που γράφεις.
Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
Αυτές οι στιγμές είναι μόνο για πράξεις και όχι απραγίες.
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Το τραγούδι,αν δεν κάνω λάθος,το έγραψε ο Eric Clapton για τον γιό του τον οποίο έχασε επίσης.
Ας ευχόμαστε να μην ξαναγίνουν τέτοια γεγονότα.
Σε χαιρετώ.

Unknown είπε...

μια καλησπέρα και μια σιωπή...

κι ένα κόκκινο δάκρυ...

φιλιά βρόχινα...

Τρελός του Χωριού είπε...

αναστασια μου
το τελευταιο βιντεο της αναρτησης το εβαλα ως απάντηση στα λόγια σου
πολλα φιλιά

Bουλα. είπε...

μια φράση μου έμεινε στο μυαλό απ ολα..
"Ενα παιδί, ένας πυροβολισμός, μια εξέγερση" Και γω λεω ..
και μια Ελλάδα που μετράει της πληγές της..
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

με καλυψες απολυτα μπορω να πω...
εδω και 3 μερες χαθηκε η ουσια και ασχολουμαστε με...(ας μην το ανοιξω το στοματακι μου...)
για αλλη μια φορα...δηστυχως...
η αληθεια ειναι εκει εξω οχι στις τηλεορασεις... η ζωη ενος παιδιου χαθηκε και οι πολιτικοι αρχηγοι αρχισαν ηδη να τσακωνονται για το ποιο κομα θα χειριζοταν καταλληλοτερα το ολο θεμα...
ας συνελθουμε λιγακι λεω εγω...

ουφ ειπα δεν θα μιλησω για ολα αυτα αλλα...

καληνυχτα τρελε μου!
τα νεραιδενια μου φιλια!!!

Trellos Tou Xoriou είπε...

ΛΙΝΑ ΜΟΥ
Παντοτε θα υπαρχει Αναρχία . Η ίδια η κοινωνία την γεννά αφού ειναι ο μονος τρόπος εξέλλιξής της. Σκέψου οτι όλα τα σημερινά κατεστημένα κάποτε άνοικαν στον χώρο του περιθωρίου και της αναρχίας.
Απλά , παντα γυρω από μια νεα ιδεολογία και την αναρχία που για λίγο αυτή φέρνει μαζεύονται οι άρπαγες . Αυτοί που εκμεταλλεύονται τα πάντα για προσωπικό τους κέρδος. Αυτούς πρέπει να τημωρίσει αυστηρά ο κοσμος. Εχω δεί δημοσιες εκτελέσεις στην Σ. Αραβία απο κοντα. Ειναι αποτρόπαιο ,όμως αν πετάξεις το πορτοφόλι σου στο δρόμο ,την αλλη μερα θα το βρείς εκει αθικτο.

Τρελός του Χωριού είπε...

Cassiel μου
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΗ . Η μονη μας ελπίδα

Τρελός του Χωριού είπε...

Ελενα μου
Κάποτε κάποιοι 300 σταμάτησαν εκατοντάδες χιλιάδων εχθρούς. Θυσιάστικάν για να αφυπνήσουν μια Πατρίδα. Τώρα καποιοι άλλοι 300 θυσιάζουν την πατρίδα για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Και ο Λεωνίδας ,κραυγάζει κάθε ημέρα μέσα από τα μάτια απλών ανθρώπων , που ομως κανεις δεν τους ακουει . Ισως γιατι δεν εχουν μαθει και οι ιδιοι να ακουνε τον εαυτό τους

Τρελός του Χωριού είπε...

assel μου
Τετοια και χειρότερα θα συνεχίσουν να γίνονται όσο εμας τους νεοελληνες μας χαρακτηρίζει κοινωνική ανοριμότητα. Οσο πληρώνουμε ανθρώπους που σκοτώνουν παιδια για να ικανοποιήσουν τον εγωϊσμο τους και δινουμε εξουσια σε αλλους που δίνουν τετοιες εντολές θανατου, οσο εμεις δεν απαιτούμε τιμωρια άμμεση τοσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα. Δώσε δημοσίως τον ειδικό φρουρό στην μάνα του πιτσιρικά που πέθανε , δώσε της το δικαιωμα να κάνει ότι θέλει πάνω του ,μέχρι και να τον σκοτώσει χωρίς να τιμωριθεί , καιάσε τουτη την οικογένεια να αποφασίσει μόνη της την τημωρία . Αυτ'ος είναι ο ηθικός νομος και σε όσα κράτη χρησιμοποιείται δεν υπάρχουν εξεγέρσεις τέτοιου είδους

Τρελός του Χωριού είπε...

Νεράιδα της Βροχής μου
Δακρύζω μαζί σου . Μόνο πουτο δικό μου δάκρυ είναι διάφανο . Να περνά από εκει το φώς ,και να το βάφει με όποιο χρώμα αυτό εχει αναγκη. Ας αποφασήσει το Φως για το δάκρυ μου

Τρελός του Χωριού είπε...

Βουλα μου
Σου αφιερώνω και εσενα τα λόγια του τραγουδιού από το βιντεο της αναρτησης. Ως γλυκια απάντηση στον λόγο σου
Πολλα φιλια

Τρελός του Χωριού είπε...

Ναϊάδα μου
τα νεραϊδένια σου φιλιά ζεσταίνουν πάντα την καρδιά μου. Αφιερώνω στην έκτη αίσθηση σου τα δικά μου ...τρελλά φιλιά

Bουλα. είπε...

σωστα και ομορφα τα λογια του τραγουδιου!!!
Κρίμα όμως που κάνουμε επαναστάσεις μόνο από την πολυθρόνα και τον καναπέ μας..
κρίμα που βολευτήκαμε και σιωπούμε..

Τρελός του Χωριού είπε...

Βουλα μου
Γι αυτό πρέπει σήμερα οι δυό μας να βγούμε με ενα μεγάλο πανω στους δρόμους που να λέει " Φωτιά στους καναπέδες. Οι πολυθρόνες καταστρεφουν σοβαρά την δημόσια Υγεία " Τι ώρα να περάσω να σε πάρω ?????

Artanis είπε...

Βγήκαμε και στους δρόμου, μαζί με ταπαιδάκια μας, διαμαρτυρηθήκαμε, ειρηνικά...Χωρίς να προκαλέσουμε κανένα άλλο πρόβλημα πέρα από την παρακώλυση της συγκοινωνίας... Εμείς...Επειδή οι άλλοι, που μπορείς και μπορώ να τους πω όπως θέλω και θέλεις, κάψανε το συμπαν..Προφανώς λεηλατήσανε κιόλας...
Όμως αυτός ήταν ο σκοπός τους...Ο Αλέξης ήταν η προφαση...

Trellos Tou Xoriou είπε...

Αρτάνις μου
Θα συμφωνήσω Ό καθε ενας απο όλους μας ανέκαθεν είχε ως σκοπό να πράξει προς το συμφέρον του εκμεταλλευόμενος καταστάσεις . Αλλοι νοιώθουν συμφέρον τους το να μεγαλώνουν ελεύθεροι σκεπτώμενοι Έλληνες ένω πολλοι περισσότεροι ,πατροπαράδοτα , θεωρούν συμφέρον τους να μεγαλώσουν την περιουσία τους. Ξέρεις ... Αυτήν που θα κάψουν οι απόηχοι των δικών τους πράξεων στην επόμενη ... εξέγερση
Τα αρώματα του κήπου μου ... για εσενα , ιδιως τωρα που ξέρω πως περνάς δυσκολα

Bουλα. είπε...

καλημέρα...Χτύπα το κουδούνι και γω...παρούσα...Θελω να πω ομως οτι νιώθω πραγματικά δεος για ανθρώπους σαν την Artanis που εχουν στόχους και αγωνιζονται!!!Μπραβο της κι ας την γνώρισα μόλις τωρα!!!!

Λινα είπε...

Γιατί στο σήμερα άραγε τρελλέ μου να πρέπει να επιβάλλονται "τιμωρίες" για να συνετιζόμαστε;
Γιατί να πρέπει να μας επισημαίνουν τα αυτονόητα;

George είπε...

Την Παρασκευή 12/12 ανάβουμε ένα κεράκι στο μπαλκόνι μας στις 21:00 για τον **♥Αλέξη♥** .
Αν δεν έχετε μπαλκόνι κάνει και ένα παράθυρο.
Προωθήστε το.

Roadartist είπε...

Εχεις πολύ δικιο σε οτι εγραψες..
Εχω αφήσει ανοικτή τη σελίδα σου και ακουω το τραγουδι του Eric Clapton..Να σαι καλα..

Τρελός του Χωριού είπε...

Βούλα μου
Ειμαι στην περιοχή σου ,ψαχνω να βρώ το σπίτι ,αλλα ολοι οι δρόμοι είναι γραμμένοι στα Γερμανικά . Εμενα η τρέλλα μου διαβάζει μονο ελληνικούς χαρακτήρες . Οι ανθρωπο ειναι ψηλοί ξανθοι με γαλαζια ματια (αηδία δηλαδή) και όταν τους ρωταω .... γαυγιζουν . Δεν ειναι κατασταση αυτή . Θα γυρίσω στην Ελλάδα.
;)))

Εγω την λατρεύω την Αρτάνις γιατι η παιδικότητα της της τροφοδοτεί αγάπες για πράγματα και στόχους που στον κόσμο των ... μεγάλων (??) , στον κόσμο του προσωπικού συμφέροντος και του ακρατου εγωίσμου δεν εχουν θέση. Μια μητέρα με δυο παιδια και δικη της επιχειρηση το να κρατάει αυτα τα ονειρα ζωντανα είναι όντως ενα καλό παράδειγμα για τις γεννιές του ... καναπε . Τις δικες μας γεννιές.

Τρελός του Χωριού είπε...

Λίνα μου
ΑΚόμα και τα αυτονόητα ,προυποθέτουν Νόηση η οποια με την σειρά της προυποθέτει κρίση. Κάτι που οι κοινωνίες του σήμερα ΔΕΝ θελουν να καλληεργήσουν. Εξιδεικευμένα εργαλεία θέλουν για να κάνουν καλήτερα την δουλειά τους .Οχι Ανθρώπους. Το εχουν καταφέρει στις μεγαλήτερες γεννιές . Στις μικρές όμως ,που ακόμα δεν εχει τελειώσει η εκπέδευση της υποταγής , σε αυτές έχει προβληματάκια.
Οσο για την Τημωρία είναι συνονυμο της Ελλειψης.
Πολλα φιλιά

Τρελός του Χωριού είπε...

George
Την Παρασκευή ήταν ενα κεράκι στο μπαλκόνι μου με το όνομα του Αλέξη σκαλισμένο στην σάρκα του . Στην μέση είχε μια τρύπα. και στην βάση του σταγόνες από λυομένο κερί ,σαν από δάκρυα παγωμένα.

Τρελός του Χωριού είπε...

Roadartist
Αυτό το τραγούδι γραφτηκε από τον Clapton για το πεθαμενο του παιδί. Την Ώρα ενως τέτοιου χαμού , πρέπει η μουσική να ταξιδεύει τις ψυχές στον προορισμό τους κρατώντας στα χέρια της όλες τις καλές αναμνήσεις της λιγοχρονης ζωής του θανόντος. Καμμοία οργή ή θλήψη δεν τον αγκίζει τώρα . Μόνο καθαρά βιώματα του παρελθόντος. Αυτό αλλωστε είναι ο παράδεισος ή η κόλαση που εμείς φτιάχνουμε για τον εαυτό μας

Ανώνυμος είπε...

"και ΟΧΙ αυτός που καίει κατι που δεν θα μπορούσε ποτέ λόγω ανικανότητας να φτιάξει ή επειδή θέλει να το λεϊλατήσει
----------------------------------
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτόμουνα σήμερα!
Δώσε ένα κομμάτι παντεσπάνι σ' αυτούς που δεν έχουν ούτε ψίχουλο μπαγιάτικου ψωμιού και θα αφήσουν κάτω τις πέτρες, θα πετάξουν τις κουκούλες και θα πάνε να βρουν μια γωνιά για να κάτσουν και να το καταβροχθίσουν! Και θα το φάνε και όλο μόνοι τους! Δε θα δώσουν σε κανέναν!

jacki είπε...

Διάβαζα το κείμενο σου και ένιωθα ότι συμφωνώ μαζί σου. Γιατί η άποψη αυτή είναι πολύ ώριμη και σοφή και φαίνεται να βγαίνει από έναν άνθρωπο που έχει πολύ πείρα. Από έναν άνθρωπο που ξέρει τι ζητάει.
Χαίρομαι γι αυτό που διάβασα και ανακουφήστικα γνωρίζοντας ότι υπάρχουν "τρελοί" που σκέφτονται τόσο λογικά.
Καλημέρα και σου σφίγγω δυνατά το χέρι.

Τρελός του Χωριού είπε...

Lilith μου
Πρέπει όλοι να βγάλουμε τις κουκουλες . ΤΑ χρώματα της ζωής φαίνονται πολύ καλύτερα έτσι .
Οσο για το παντεσπανι , εγώ δεν θα έδινα τίποτα σε κανέναν που δεν το έχει δουλέψει. Θελεί καποιος να βοηθήσει ? Να δώσει δουλεια ,οχι ελεημοσύνη. Με χέρια γεματα χώμα και μουτζουρα χτίζεται το Αυριο ενος κράτους . Οχι με χερια στις τσέπες ή στους λαιμους του συνανθρώπου μας

Χαρηκα πολύ που περασες από τον κηπο του τρελού lilith

Τρελός του Χωριού είπε...

Μα Jacki μου
στις μέρες μας πρεπει να είσαι μόνο ..... τρελλός για να σκέφτεσαι λογικά.
Και Μια συμβουλή . Ποτέ μην δίνεις το χέρι σου σε εναν τρελλό . Δεν ξέρεις που θα μπορούσε να είχε το χέρι του πρίν . Παραδείγματος χάριν , θα μπορούσε να είχε μόλις τελειωσει μία .... χειραψία με τον Θεο . Μα καλά ,και εσυυυυ ,τιιιι σκεφτηκες οτι θα ελεγα???

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια αλλά επέτρεψε μου να δεχτώ μονο τις γλυκές τους προθέσεις γιατι αλλοιώς κυνδινεύω να ξυπνησει ο Δράκος του εγωϊσμου μου .

Πολλα φιλια

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο!
Εγώ ξέρεις τι κατάλαβα πάντως;
Οι άνθρωποι είναι πάντα καλοί όσο δεν πεινάνε. Όσο έχουν γεμάτες κοιλιές, έχουν άλλο πρόσωπο. Είναι "πολιτισμένοι", ασχολούνται με τις "τέχνες", βοηθάνε τους συνανθρώπους τους κτλ...
Μόλις πεινάσουν, βγαίνει το "τέρας"!!!
Μα σε τι μας κάνει αυτό να διαφέρουμε απ'τα ζώα; Κι ο κροκόδειλος όταν είναι χορτασμένος είναι ΑΡΝΑΚΙ!

Τρελός του Χωριού είπε...

Lilith μου
Συμφωνώ για την πείνα.
Η Πεινα του σώματος σταματαει με ενα γευμα. Η Πείνα ομως που προκαλεί η πλεωνεξία ,η ανασφάλεια,και ο εγωϊσμός,αυτή δεν σταματάει ποτέ και με τίποτα. Καταβροχθίζει τα πάντα χωρίς να νοιωθει εστω και τον παραμικρο κορεσμο .Και όταν πια δεν εχει μείνει τιποτε άλλο γυρω της για να φάει ,τρώει τον ιδιο της τον ξενιστή.

Maria Tzirita είπε...

Α, ρε τρελέ, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ... κλαδί βρήκα, ρίξε το σύνθημα και φύγαμε!
Φιλιά!

Τρελός του Χωριού είπε...

Maria Tzirita
Τοσα χρονια εχουν να αναδυθουν οι ηλιοι στην Ελληνική κοινωνια , που τους εχουμε μπερδέψει με τις ... λάμπες.
Πάρε και ενα δεύτερο κλαδι ,Εφεδρικό . Είναι πολλοί αυτοί που πρέπει να τημωρίσουμε . Αυτοί που εχουν μπερδέψει το παιχνίδι της ενδο και εξωκρατικής της κουκουλοφόρου αρπαγής (να βαλουν και κανα προφυλακτικο στο ... κεφάλι . Τοσο ... σεξ , μην εχουμε καμμοια εγκυμοσύνη ) με το αγώνισμα του να εισαι ανθρωπος.
Μαζεψε λοιπόν και εσυ όσους άλλους μπορείς να κατεβουμε στους δρομους γιατί κάποιοι βιαζουν τα παιδια μας Η τιμωρια του Ελλανοδίκη πρεπει να εφαρμοστει

Χαρηκα για την βολτα σου στον κηπο μου

Προ-Βληματικές ΣημειΏσεις ενος τρελού, στο ΑγριοΛόγιο 2016

Συνοδηπόροι

Αρχειοθήκη ιστολογίου