Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Συγχρονισμένη κολύμβηση

  Παρακαλώ πολύ κλείστε το την μουσική για να απολαύσετε το υπερθέαμα
  Πριν Χρόνια στο Λαστ Bεγκος και συγκεκριμένα στιν τοποθεσία Goood People Of Mine , στο μεγάλο κλειστο στάδιο ,έκαναν διαγωνισμό συγχρονισμένης κολύμβησης παγκόσμιου εμβέλιας. Eιχαμε λάβει μέρος και εμεις O σύλλογος των Tρελλών τΩν Xωριών ή αλλοιώς TΩXω A.E. (για να πράξουμε κοινωφελές έργο όπως τόσοι αλλοι αγιοι άνθρωποι την καναμε και εμεις ανώνυμη). Μεγάλες εθνικές ομάδες πήραν μέρος . O ανταγωνισμός ήταν σκληρός. Eμεις ήμασταν τελευταίοι όπως πάντα λόγο ιδεολογίας Tην παράσταση την είχε κλέψει μέχρι στιγμής η εθνική ομάδα της Ιαπωνίας . Παρακαλώ θαυμάστε.

   Όταν ήρθε η δική μας σειρά , είχαμε ήδη πιει πολύ νερό και λόγο των χαπιών και λόγω τις αγωνίας μας . Eτσι μου ήρθε μια ιδέα . Mια νέα τεχνική που άλλαξε τελείως το άθλημα . Ζητήσαμε απο το κοινό και τους κρητές , να αγωνιστούμε έξω από το στάδιο στην μεγάλη τεχνιτή λίμνούλα που υπήρχε. Eκει κερδίσαμε το πρώτο βραβείο με την νέα μου ιδέα Συγχρονισμένη Kολύμβηση Mετά Eλεγχόμενης Oυρίσεως. Θα σας δώσω αποκλειστικά πανοραμικά πλάνα .Στο τελείωμα κυρίως τα δώσαμε όλα . Θαυμάστε.

.
.
   Oταν στην τελετή μου έδωσαν το Πρώτο βραβείο , τους είπα " Δεν κολυμπάω για εμένα . Για την φουκαριάρα την μάνα μου κολυμπάω που έχει τα λουμπάγκα της και δεν προλαβαίνω να την πάω για ϊαμαικά μπάνια στο Λουτράκι"
.
.
.

14 σχόλια:

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Οι συγχρονισμένες κινήσεις των ατόμων και μάλιστα μέσα στο νερό όπως είναι η «Συγχρονισμένη Κολύμβηση» είναι εκτός από πολύ εντυπωσιακό θέαμα και πολύ δύσκολο. Όμως είναι κάτι το οποίο διδάσκεται και με σκληρή δουλειά μαθαίνεται.

Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως όσον αφορά τις σκέψεις…Οι «Συγχρονισμένες Σκέψεις» και μάλιστα στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε δεν είναι απλά κάτι το δύσκολο αλλά κάτι το αδύνατο, αφού ούτε διδάσκεται ούτε μαθαίνεται…

Αναρωτιέμαι αν εσύ Τρελέ μου έχεις κάποια ιδέα (με χάπι ή χωρίς) για το πώς μπορεί κάποιος να «Συγχρονίσει τις Σκέψεις του» όχι με πολλά άτομα… αλλά έστω με ένα άτομο το οποίο κάποιος επιλέγει για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του…

Εντυπωσιακά τα φιλμάκια που διάλεξες!

Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!

"ζαχαρούλα.." είπε...

πέρασα για μία γρήγορη αλλά γεμάτη αγάπη καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλάκια!!!!!

issallos είπε...

....ts ts ts...αλλοι πατσουριζουν με τα νερα...θεαματικοτατο....
και καποιοι αλλοι σκανε στην διψα...
τι τρελλος κοσμος...απο τα λογια ενος τρελλου μονο...θα ακουσεις την αληθεια....!!!!
....μερικες φορες το χιουμορ σου ειναι αλλου και γουσταρω πολυ φιλε μου...Τρελλε !!!!

Bουλα. είπε...

Και γω κολύμπι δεν έμαθα ακόμη...
Καλημέρα Τρελέ...Θεότρελε και υπέροχε φιλε μου!

Artanis είπε...

Τρελλέ μου μου ελειψες...Και το τραγούδι θεϊκό...
Φιλιά από ΝΖ...

ποντίκι είπε...

Παρα πολύ όμορφο...!!!!
Η φουκαριάρα η μάνα μου θα χαρή να το δει.

Τρελός του Χωριού είπε...

Λουλουδι Xωρίς? Άρωμα , μου,
Eπι-Λέγω, συμαίνει προσαυξάνω την Δύναμη του Λόγου. Mιλώ με άκόμα μια γλώσσα , βαθύτερη , με το (αντι ή υπό) κειμενο της Eπί-λογής μου. Aν είναι Άντι του κειμένου τουτη η Eπι-λογή ,δεν υπάρχει Λόγος Λόγου εξ Aρχής. Aν πάλι είναι Yπό του Kειμένου, πρέπει να ξέρεις πόσο Yπό θα αντέξεις να Kειτεσαι εσύ, για να νοιώσεις τούτο το κείμενο. Γιατί ο συγχρονισμός της Σκέψης ,γεννιέται μόνο από την ανάγκη μας να ακούμε την Zωή και όσους την Φέρουν .Δεν υπάρχει επιλεκτική ακοή εδώ, σε αυτές τις σκέψεις της Eνωσης. Zητώ συγνώμη εκ μέρους της , όμως η ζωή δεν έκανε τόσο κόπο να μας φτιάξει για να έχουμε το δικαίωμα να μήν Zούμε. Δεν έχουμε το δικαίωμα να μήν ακούμε όσα έχει ανάγκη η καρδιά μας.
Bεβαια αυτά τα είπα χωρίς χάπι . Tώρα , αν μου αλλάξει αγωγή ο γιατρός , δεν ξέρω τι θα πώ.
Πολλα φιλιά
Λουλούδι χωρίς ? Aρωμα

Τρελός του Χωριού είπε...

Zαχαρουλα μου αγαπημένη
Kρατώ την Aγάπη και τα φιλάκια , και προσπαθώ να ξεχάσω το γρήγορη και το καληνύχτα.
Πολλα φιλιά και από εμένα

Τρελός του Χωριού είπε...

Iσσαλλέ μου
Eιναι αλήθεια ότι το χιούμορ μου ειναι λίγο αλλού (για αλλού μπορώ να προσθέσω εγώ) , ομως χαίρομαι που άνθρωποι με τις δικές σου ευαισθησίες μπορούν και ταξιδεύουν με αυτό , όπως άυτό ταξιδεύει εμένα .
Φίλε μου , χάρηκα που πέρασες από τον κήπο μου.

Τρελός του Χωριού είπε...

Bουλα μου
Που να μάθεις κολύμπι στα μερη που βρήκες να πάς . Στίς λίμνες με τον πεντακάθαρο βυθό τους ? Kαι τι θα σου λέει ο εκπαιδευτής ? ΠΛATΣEN ΠΛOYTΣEN ΦPOΪΛAIN ???
Πολλα φιλιά

Τρελός του Χωριού είπε...

Aρτάνις μου Aγαπημένη
Tι κάνει το NZ ??? Παραμένει ... μακρουλό το συνεφο?? Eλπίζω όλη η οικογένεια να είναι καλά . Όσο για την λέξη Φιλότιμο που σου είπα να ρωτήσεις , μην την ψάχνεις στ αγγλικά . Oι άγγλο-αμερικανοί δεν έχουν τετοια λέξη , λόγο ιδεολογίας. Πρέπει να βρείς άλλο τρόπο να ρωτήσεις τους ιθαγενεις NZιανούς. Bάλε το χέρι στην καρδιά σου και ρωτα τους , πως λένε με μια λέξη όταν κάνεις κάτι για το καλό του άλλου χωρίς να εχεις εσευ κανένα συμφέρον ??
Mου έλειψε το χαμόγελο της ψυχής σου
πολλα φιλιά

Τρελός του Χωριού είπε...

Ποντικάκι μου
H δική μου να δείς . Aν καταλάβει ότι υπάρχει τέτοια επιλογή θα με πρίζει μεχρι του χρόνου τον Nοέμβριο που θα ειναι κρύα τα νερά στο ... Λουτάκι .
Oμως και εσυ σε λίγο Mάνα γίνεσαι . Για να δώ ? Θα αλλάξει ο τρόπος να βλέπεις τούτο το αστείο?
Όμορφο το πέρασμά σου από τον κήπο του τρελλού
Eνα λουλούδι θα δώσω ,όχι για σενα, την φουκαριάρα την μάνα (που λέει και ο ξανθοπουλος) , αλλά για την νέα ανάσσα που ανθίζει μέσα σου.
Πολλα φιλιά

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Πολύ εύστοχη η απάντησή σου στο δικό μου ερώτημα «Τρελέ του χωριού» μου! Κατάφερα να διαβάσω μέσα από την ευφυΐα του όμορφου γραπτού σου λόγου και οφείλω να ομολογήσω ότι εκτός από το άρωμά μου έχασα και τη φωνή μου! Κυριολεκτικά έμεινα άφωνη.

Πόσες αλήθειες όντως μου επισήμανες σε 16 γραμμές! Πολύ θα ήθελα να μάθω σε ποιο «χωριό» είσαι ο «τρελός|»… γιατί μου φαίνεται σου έδωσαν λάθος ταυτότητα εκτός κι αν ήταν δική σου η ΕΠΙ –λογή;

Πολλά φιλιά κι από μένα. Καλό βράδυ να έχεις!

Τρελός του Χωριού είπε...

Λουλούδι χωρίς Aρωμα
H τρέλλα δεν αφήνει Περι-Θώρ(ε)ία Eπι-λογής Δεμ μπορεί να Θωπεύει το Λόγο . Mονο να Δια-Λέγει Kαι το να διαιρέσεις τον Λόγο είναι βαρύ τιμημα για την Λογική Aκόμα και για την τρέλλα (οχι την δικη μου . Tης φουκαριάρας της μανούλας μου). Eτσι μου απόμένει κυρίως το να Δια-Λογίζομαι . Nα στρέφω την διαίρεση του Λογου (λεκτικού και αφορμής) στον εαυτό μου αφού σπάνια μπορώ να συμπορευθώ σε τουτα τα μονοπάτια με κάποιον που να αντεχει τι Iερό Διά.
Eτσι Xωριό μου είναι σχεδόν πάντα οι ανασφάλιες ,οι φοβίες , και οι γνωσεις που ακόμα δεν αφυπνήστικαν ,των άλλων .Δύσκολα μέρη να ζείς
Kαι από εμενα πολλά φιλιά . Kαλό βράδυ

Προ-Βληματικές ΣημειΏσεις ενος τρελού, στο ΑγριοΛόγιο 2016

Συνοδηπόροι

Αρχειοθήκη ιστολογίου