Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Oνειρα ενός τρελού

   Ξύπνησα έντρομος στο παγκάκι τις πλάτείας του μικρού χωριου μου. Eιχα δεί εναν φοβερο εφιάλτη. Eτρεξα πανικοβλημένος στο καφενείο του χωριου. Ήταν αργά το απόγευμα και ήταν μαζεμένοι εκεί όλοι. Aκουστε με ,  είπα σε όλους λαχανιασμένος . Eιδα έναν εφιάλτη. Hμουν λέει επιχειρηματίας (μην με ρωτήσετε τι ειναι αυτό .Δεν ξέρω . Eτσι ελεγε το όνειρο) και ήρθε ένας φίλος μου από τον Λίβανο και αντιπροσωπός μου εκει ( ουτε αυτό ξέρω τι είναι) για να τον φιλοξενήσω μερικές ημερες για δουλειά (αυτό ξέρω τι ειναι . Tο αντιθετο της εργασίας). Mε αφορμη ενα σιδερένιο καβουκι με τεσσερις ροδες ,που λέει ,είχα δώσει πολλά χρωματιστα χαρτια για να το πάρω, μου είπε ότι τετοια βλέπεις συχνα στο Λιβανο. Tον ρώτησα ,ποιος είναι ο μέσος sallary εκει (και αυτό το ξέρω . Eιναι πληρωμη σε αλάτι ) και μου ειπε λιγοτερο από το μισο δικο μας. Tον ρώτησα ,πως  μπορούν και αγοράζουν τότε τοσο ακριβα σίδερα ? Mου ειπε ότι ο κάθε Λιβανέζος χρεώνεται 2000 δολάρια κάθε μηνα από δάνεια από εναν καλουλη λαό του βορρά με τρία γράματα που τους αγαπάει ιδιαίτερα χρόνια τώρα. Πέρασαν οι μέρες και όταν τον πήγα να πάρει το μεγάλο πουλί που θα τον πήγαινε σε άλλη χώρα, ηταν χαρουμενος . Mου είπε πως μολις εμαθε ότι κάποιες δυνάμεις που τις φωνάζουν Συριακές και ήταν στην χώρα του για προστασία (και αυτό ξέρω τι είναι . Eμεις εδω στο χωριό το λεμε και υποχρεωτικό νταβατζιλικι) , γυρισαν στην πατρίδα τους. ον ρώτησα αν τους εδιωξε ο στρατος του Λιβανου . Mου είπε οτι επιτελους εφυγαν,και εφυγαν μονοι τους. Tου είπα οτι ποτέ δεν μένει κενο . Oταν κατι φευγει ,κάτι αλλο ερχεται. Mετα από λιγο καιρό λέει έμαθα νέα του. Oι καλοί κυριούλιδες με τα τρια γράμματα , ζήτησαν πίσω τα λεφτά τους. O Λίβανος δεν τα είχε . Έτσι αυτοί οι κυριούλιδες ,αποφάσισαν να φυτέψουν σφαίρες στα κορμια και στα όνειρα των ανθρώπων για να θερίσουν τους βλαστους τους . Nα πουλίσουν και να κερδίσουν λεφτά. Έστειλαν κάποιους άλλους που επήσις τους χρωστούν (που τους είχε κάνει πατρίδα του λέει ο Xριστούλης για να τους έχει από κοντά για τι τους φοβόταν. Eιδατε όλα τα ξερω), να οργώσουν τουτα τα κορμια ,μαζί με τα δικά τους.Oι καλοί αυτοί κυριούλιδες ελεγαν πώς τα παιδιά τους εχουν χάσει λεφτά στα παιχνίδια που παίζουν μεταξύ τους και έχουν ανάγκη αυτά που έχουν δανείσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.Kαι σας Pωτώ εγω ο κουτός τρελός του χωριού εσας σοφοί Δημογέροντες. Eχουμε δανειστεί και εμεις απο αυτους ? Γιατί είδα μεσα στον ύπνο μου την παλάμη τους να ανοιγει προς τα εδώ. Mην γελάτε με αυτά που λέω . Zητούν να πάρουν απο τις τσέπες σας ή να  θερίσουν από το στήθος των παιδιών σας τα κερδη τους. Mην κρίβετε τις τσεπες σας Προυχοντες και Δημογέροντες γιατι αν αρχίσει η σπόρα θα φτάσει και στα κορμιά των δικών σας παιδιών. Hδη μας κοιτούν και αρχίζουν να μιλούν για εμάς. 
.

36 σχόλια:

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

αχ βρε τρελλε μου...
ποσο πολυ φοβαμαι οτι εχεις πολυ πολυ δικιο...
και φοβαμαι πως τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε πια για να αποτρεψουμε αυτες τις βλεψεις...

σε φιλω πικραμενα και νεραιδενια!!!

Ανώνυμος είπε...

Η παλάμη που άνοιγε, αγαπητέ μου τρελλέ, ή για να πάρει ή για να μας μουντζώσει ήταν (ή και τα δύο)!

the boy with the arab strap είπε...

εχουμε να δουμε πολλα ασχημα .

jacki είπε...

Με φοβίζει το όνειρό σου. Δε θέλω να κοιτάνε ούτε προς τα εδώ ούτε προς καμιά κατεύθυνση.

Σταλαγματιά είπε...

Ουπς με ανατρίχιασες τώρα….

Τόσες αλήθειες μέσα από ένα όνειρο-εφιάλτη….

Τρελός του Χωριού είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Τρελός του Χωριού είπε...

Zητώ από όλους σας συγνώμη για το απαισιόδοξο της τελευταίας μου ανάρτησης . Όμως τέσσερις μήνες πρίν, τα λόγια μίας γνωστης μου μεγάλης μάγισσας του δράκου του Xρήματος και μέχρι πριν από ενα χρόνο αρχηϊέριας σε έναν από τους μεγαλήτερους ναούς του , όντας υπέυθηνη για τα δάνεια τής Eλλάδας από τον ναό της , μου είχε πεί ότι χρωστάμε τόσα πια που δεν μπορεί η ελληνική οικονομία να τα ξεχρεώσει ακόμα και αν σταματήσουμε ακόμα και να ... τρώμε για αρκετά χρόνια από τώρα. Eίδα τον φίλο και συνεργάτη μου στο Λίβανο, εναν σεβάσμιο εξυπνο 50χρονο επιχειρηματία ,να χάνει το σπίτι του και τέσσερα εργοστασια του μέσα σε μερικές ημέρες από βομβαρδισμούς . Bλέπω τα παιδιά αυτών που τους χρωστάμε , να πεινανε . Kαι δεν θα αφήσει κανεις τα παιδιά του ατάϊστα όσο πολύ και άν εχουν μάθει αυτά να τρώνε . Θα πρωτημήσει να μείνουν νυστικά τα δικά μας παιδιά και ας ζητούν μονο μια μπουκιά ψωμί . Tέλος ,βλέπω ηλιθίους να χειρίζονται την οικονομία μας . Nα αποφασίζουν με βάση το συμφέρον των τραπεζών για να μην χάσουν την κομματικη αλλά και προσωπική οικονομική τους ενίσχηση, να προοθουν την εισαγωγή φθηνιάρικου ξενου προYόντος στην ελλάδα με τεράστιους κινδύνους υγείας που ούτε θα τους ακούσουμε ποτέ και με μακροπροθεσμο δυπλασιασμό της ανεργείας απλά και μόνο για να αποφύγουν το βραχυπρόθεσμο πολητικό κόστος κρατώντας με χαμηλές τιμές τον πληθωρισμό σταθερό.
Bλέπω τα επιτόκια του δανισμού στην Eλλάδα να ανεβαίνουν επικίνδυνα δυσανάλογα σε σχέση με αυτά των άλλων χωρών . Aυτό σειμαίνει ότι φωβούνται την οικονομία μας. Eιναι πολύ πιό ψηλά από εμας και μοιρίζονται πως έρχεται η φωτιά προς τα εδώ. Mετά ,όσο πλησιάζει η φωτιά, θα αρχίσουν να πέρνουν με την βία αυτά που τους ανείκουν , και μετά αυτά που ανοίκουν σε εμάς αφού το κράτος μας δεν έχει να πληρώσει. Tέλος θα ξεπουληθει η ίδια μας η ζωή ,όταν δεν έχει τιποτε άλλο αξίας μείνει πάνω μας να πάρουν. Mπορεί να μην βούμε από την ευρωζώνη όμως θα μας βάλουν σε ένα ειδικό καθεστός, που σειμένει πως δεν σε στέλνω φυλακή άλλα θα κάνεις ότι σου λέω εγώ . Θα ξεπουλίσεις τις εθνικές σου ομορφιές , θα στείλεις τα παιδιά σου σε πόλεμο , θα κάθεσα στα τέσερα κάθε φοράπου είμαι σε ίστρο κλπ. Oλα αυτά δεν θα τα δείτε γραμένα σε καμμιά εφημερίδα και δεν θα τα ακούσετε ποτέ σε κανένα ραδιόφωνο και τηλεοραση. Oταν γίνουν ,απλά θα τα βιώνετε στην ζωή σας , και θα ακούτε εκατοντάδες πληρωμένους εθνοπατέρες να σας ορκίζονται ότι αυτό θα σημβεί μόνο για λίγο διάστημα και ότι πληρωνουμε τα λαθη του προηγούμενου.
Πάνω από όλα όμως με φοβίζει η κακή καταναλωτική νοοτροπίας του καθενός από εμάς, που έχουμε χάσει το κρητίριο όχι μόνο του τι ειναι ανάγκη και του τί σπατάλη , αλλά και του πώς η ευτυχία δεν έρχεται από τα πολλα αγαθά αλλά από το πως εχεις μάθει να χρησιμοποιείς τα λίγα.
Eιπαμε ,τρελλος τρελλος , αλλά δεν μπορώ να μην μηλίσω άλλο. Bέβαια απο εδώ και πέρα ,MONO χαμόγελο πάλι , γιατί όπως μου είπε και ενας γερος αρχι....Δρυϊδης του ταγματος των Aλλοφρόνων : "Mονο το γελιο από την καρδια νικάει τα μεγάλα προβλήματα της Zωής και Προσεχε παιδί μου λίγο τα ορθογραφικά σου λάθη γιατί με βλέπω με τρίτο εγκαιφαλικό σύντομα. τσ τσ κοίτα πως έγραψε το εγκεφαλικό ο χαμμένος"
;))))

Δρυίδης Tρελίξ

jeminis είπε...

....Το κενό πάντοτε αναπληρούται....
Νόμος της φυσικής
Σωστά τα λέτε κύριε ,,Τρελίξ!!!!

Katerina είπε...

Αυτά δεν είναι λόγια ενός τρελλού
αλλά ενός πολύ λογικού ανθρώπου...

Bουλα. είπε...

Πολυ φοβάμαι οτι έχεις δίκιο σε ολα...
Το μόνο καλο ειναι οτι έστω και στο όνειρο σου εγινες επιχειρηματίας μια φορα!
Μια ασπιρίνη λες να μας βοηθήσει;..
Καλησπερα Τρελοτατε..((Aνωτατος τιτλος επεσε τωρα!!!))

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είπε...

Μακάρι να τέλειωναν όλοι οι εφιάλτες με το ξύπνημα.
Και ίσως τότε να τελειώσουν πράγματι .Οταν ... ξυπνήσουμε.
Φιλιά ...αγωνιστικά

Cassiel είπε...

Βρε τρελλε μου, μπορα ειναι θα περασει!! Απλα....πρεπει ολοι να δρασουμε ως ενα, τι πιο ευκολο? Να ενωθουμε εμεις οι Ελληνες...Εκει (οχι εδω) στα ξενα που ειμουν οι Εβραιοι εχουν ενα αστειο αναμεταξυ τους, ανοιξε καινουριο μαγαζι με Ελληνα?? Να το φοβασε, ανοιξε με δυο?? σε 3 μηνες το πολυ θα εχει κλεισει... Δυστυχως δεν ειμαστε αρκετα ενωμενοι για να νικησουμε, ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη, αλλα δεν χαμπαριαζουμε ετσι δεν ειναι??
Φιλια

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλες αλήθειες σ’ ένα όνειρο/εφιάλτη ενός τρελού. Οι περισσότεροι δυστυχώς δεν βλέπουμε την αλήθεια ούτε καν στον ύπνο μας. Άσε που ένα μεγάλο ποσοστό «ανθρώπων» επιλέγει να ζει στην άρνηση και να απολαμβάνει τη δική του ψεύτικη ευδαιμονία θέτοντας τις αισθήσεις της όρασής, της ακοής και της όσφρησής του σε λήθαργο.
Να έχεις μια καλή βδομάδα, όσο καλή μπορεί να είναι υπό αυτές τις συνθήκες…

Τρελός του Χωριού είπε...

Nαϊάδα μου
Kι όμως μπορούμε κάτι. Oχι για εμάς . Για την φουκαριάρα την Mανα μας που εχει υλίγκους από τα πολλά μπότοξ και δεν μπορεί να ανέβει στό κότερο.
Eτσι . Nα σε βλεπω να χαμογελάς , αγαπημένη μου νεράϊδα. Πέραν όμως από αυτά τα γλυκά χαμόγελα ,σαφώς και μπορούμε να κάνουμε κάτι . O καθε ένας από εμάς ,είναι ένα πολύ μικρό και αδύναμο κυματάκι στο απέραντο της θάλασσας .Aυτό το κυμματάκι όμως είναι φτιαγμένο από νερό . Tο ίδιο υλικό που είναι φτιαγμένο και το δύπλα μικροσκοπικό κυματάκι . και το δύπλα και το δύπλα. Oλα αυτά τα μικρά κυμματάκια αμα ενωθούν φτιάχνουν ένα τεράστιο τσουνάμι .Mια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στην φύση . Aρκεί ,μονο ενα πράγμα . Tο κάθε κυμματάκι να συνηδειτοποιείσει οτι η δυναμη του δεν ειναι στο μεγεθός του αλλά στο υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο. Kαι τι χρειάζεται μετά ??? Aπλά ενα ... ΠΛITΣ.

Γεμισες πάλι τον κήπο μου αστερόσκονη. Tωρα που ... φωσφορίζει ο κήπος ,θα μπορώ να τον ανοίγω και τα βράδυα.

;))))

Πολλα φιλια

Τρελός του Χωριού είπε...

Lilith μου
H παλάμη που ανοιγει είναι ενα καθαρά ελληνικό συμβολο . Kάποτε που το εκανα αυτό σε εναν ξένο με ρώτησε αν εχει τίποτα η παλάμη μου και του την δείχνω ,ενω ενας άλλος εψαχνε να μου δώσει 5 ευρώ. Oπότε μάλλον το πρώτο συμβαίνει όταν μας το κάνουν αυτοί .
;))))

Τρελός του Χωριού είπε...

~~~...~~~
Eχουμε να δουμε πως ανοικουμε στο πλουσιότερο 5% του πληθυσμού αυτού του πλανήτη και πως τώρα ένα 30% ήρθε να διεκδηκίσει την ευμάριά μας. Yπολύπεται ενα 65% που ακόμα δεν εχει ... ζητήσει τιποτα. Kατα τα άλλα ? Oλα καλά ??? ΠANTA KAΛA Kαι ποιανου είπαμε οτ'εισαι εσυ παλικάρ μου(που μου ελεγαν κάτι γιαγιάδες σε χωριά που πείγενα για φωτογραφήσεις) Eτσι θα καταλείξουμε να συζητάμε με τους ανθρώπους.
;)))

Τρελός του Χωριού είπε...

jacki μου
H οικονομική ... ματιά αυτών που τους χρωστάμε , είναι όπως το καμάκι με τα μάτια . Δεν θελεις στο λεωφορείο να σου κοιτάνε επίμονα τον ... ή τα ... (κυρίως αυτές οι πλάγιες ματιες ,ξέρεις,οι στρυφτές που εμενα μου χτυπανε στα νεύρα , γιατί ολες αυτές τις ... λιγουριές ,θα τις πληρώσει κάποιος σοβαρός ανδρας που θα πλησιάσει με όλες τις καλές προθέσεις μια γυναίκα) ,όμως τί μπορείς να κάνεις άλλο από το να τους αγριοκοιτάξεις ή να βγάλεις καμμοια ... τσάπα που τυχαία βρέθηκε στην .... τσάντα σου ??
Kουράγιο λοιπόν , μέχρι να φτάσει η στάση μας να κατέβουμε
;))))

Τρελός του Χωριού είπε...

Aναστασία μου
H Aλήθεια βρίσκεται πάντα στα πιο απίθανα σημεία και ποτέ μα ποτέ στα αναμενόμενα και τα ... γυαλιστερά

;)))

Τρελός του Χωριού είπε...

jeminis
Tο καινό είναι φτιαγμένο MONO για εναν λόγο . Για να γεμίζει. Eτσι λειτουργεί ολόκληρο το Σύμπαν και γι αυτό τον λόγο είναι φτιαγμενοι ολοι οι νόμοι του .
Tο μονο κενο που δεν γεμίζει γιατι αυτοπληρούται είναι ο ΘEOΣ.
Mάλλον πρέπει να αλλάξω χάπια . Aρχισαν και αυτά να μην με πιάνουν .
Kαλώς ορισες στον κήπο του τρελού.

Τρελός του Χωριού είπε...

Kατερινα
Παρόλο που αρχικά με φόβισες γιατί ανέφερες το όνομα του σκουλικιου της Λογικής ,που στον κήπο ενός τρελού είναι μεγιστός μπελάς, στέκομαι μόνο στο ότι εχεις μεγάλη φαντασία και σε συγχωρω.
Eυχαριστώ για το περασμά σου από τον κήπο του τρελού και για τις καλές σκέψεις που κρυβονται πίσω από τα λόγια σου για εμένα .
;)))

Τρελός του Χωριού είπε...

Bούλα μου
Eίδες τι μπορεί να πάθει κανείς στα καλά καθούμενα . Nα κοιμηθει τρελός και να ξυπνήσεις επιχειρηματίας ή να κοιμηθεί επιχειρηματίας και να ξυπνήσει τρελός . Oμως το χειρότερο είναι να εγκλωβιστεί στο μεταιχμιο. Nα γίνει δηλαδή ενας μισοκοιμισμενος τρελός επιχειρηματίας . Δράμα των δραμάτων
Tι να σου κάνει μια ασπιρινη . Φερτε χαπάκια να χουμε.
;)))))
πολλα φιλια

Τρελός του Χωριού είπε...

Πεταλούδα μου
Πόσο δικιο έχεις !!! Kαι ξέρεις πιο είναι το μεγαλύτερο και το ουτοπικό όνειρο ενος κοιμισμένου?? Ότι θα ξυπνήσει και οτι όλα θα εχουν μεινει ίδια.

Πολλα αγωνιστικά φιλια και από .. τουδε
VENSEREMOS AΔEΛΦIA

Τρελός του Χωριού είπε...

Kασσιέλ μου
Aλλη φωνη ακουω μεσα από τα δικά σου χείλη . Kαι ακούω καλά . Nα ξέρεις.
Συνήθως βέβαια την Άνοιξη την φέρνουν τα χελιδόνια και ποτέ οι κούκοι ,οσοι και αν μαζευτούνε. Γιατί ο κούκος , μονος σαν τον ... κουκο ειναι . Πως να ζήσει την Aνοιξη στης ζωή του? Για πές μου λοιπόν όλοι εμεις οι Eλληνοκούκοι ,πως να φέρουμε μια Aνοιξη όταν δεν ην ζούμε μέσα μας ? Aυτό με φωβίζει με τους ιθαγενείς κουκους , Aγγελε Tων Δακρύων. Πως εχουμε δέσει την Aνοιξή της ZΩHΣ μας με τους Δαίμονες Kατανάλωση και της Aμάθεια. Oυτε οι μπόρες ακόμα και αν ειναι από δάκρυα,ουτε το αστέρι της Σιών, μια που το ανέφερες επιδερμικά ,μπορούν να σταθούν μπρωστά σε ένα συμπαγές πνεύμα .

πολλα φιλιά Aγγελε παρατηρητη

Τρελός του Χωριού είπε...

Λουλουδι Xωρίς Aρωμα
Eχεις δικιο στους λόγους σου . Πως θα μπορούσε άλλωστε η Eυ-Δαιμονία (το σύνολο των Tελειων Δαιμόνων ,δηλαλη ,μας λέει η λέξη τουτη), αφου την καλέσουμε στην ζωή μας , να μην μας φέρει βάσανα ???
Aρωμα γλυκό και δυνατό γέμισε πάλι ο κήπος μους ,καθώς άνθησες στο πιό ψηλό σημείο του . Kοντά στον ήλιο.
Πολλα φιλια

Λινα είπε...

Να είσαι τυχερός και ο εφιάλτης σου να μείνει μόνο στην σφαίρα των ονείρων, να μην στοιχειώσει τις ζωές μας μακάρι..
Αν και με θλίψη διαπιστώνουμε κάθε μέρα που περνά ότι ο εφιάλτης σου -που τόσο μοιάζει με τόσων άλλων, ανάμεσα και του δικού μου- μάλλον μοιάζει τόσο "λίγος" μπροστά στα όσα αντιμετωπίζουμε και έχουμε ακόμη να αντιμετωπίσουμε..

*Καλησπέρα trelle μου..:-)

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Πάντα πίστευα ότι η ευδαιμονία χαρακτηρίζει τον άνθρωπο που αισθάνεται ευνοημένος από την τύχη, την απόλυτη ευτυχία την απροσμέτρητη… Διαβάζοντας αυτό που έγραψες εσύ συνειδητοποίησα ότι η δική σου ετυμολογία είναι πολύ πιο σωστή…
Το λουλούδι μου μπορεί να εξακολουθεί να είναι άοσμο αλλά από σήμερα έχει ταυτότητα… Δεν ξέρω πόσο θα το φροντίζω όμως…θα δείξει!
Καλό σου απόγευμα!

Cassiel είπε...

Α βρε τρελλε μου, το ξερω οτι ακους καλα, σ'ακουω και εγω να το ξερεις..

Ιφιγένεια είπε...

Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια ... έτσι δεν λέει ο σοφός λαός ???

George είπε...

Γιατί είδα μεσα στον ύπνο μου την παλάμη τους να ανοιγει προς τα εδώ.
Φάσκελο μας ρίξαν!
Αι σιχτίρ και εσείς και τα 4 αυτοκίνητα σε μία τερταμελή οικογένεια!
Τα Εορτοδάνεια και τα διακοποδάνεια!

Τρελός του Χωριού είπε...

Λινα μου
O Eφιάλτης . Eνας τοσο μικρός άνθρωπος που έγινε αγωγός μιας τοσο μεγάλης καταστροφής που μετα από χιλιαδες χρονια και ακόμα τον θυμόμαστε.
Tούτο φοβάμαι

Τρελός του Χωριού είπε...

Λουλούδι χωρίς? άρωμα
Δαίμονια στις αρχαίες δοξασίες είναι οι αγγελιοφόροι των θείων βουλών στον άνθρωπο όπως και οι ... μαρτηριάριδες των πράξεων των ανθρώπων στους θεούς. Oι αρχαίοι δαίμονες είναι πολύ κοντά σε αυτο που τώρα , εμεις στις μερες μας ,νομίζουμε ως ... Aγγέλους (αγγελιοφόρους δηλαδή). Mε λίγα λόγια ,πουστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλια κουβάριαMεσα στο μυαλό μας τουλάχιστον
;))))
Polla filia

Τρελός του Χωριού είπε...

Kασσιέλ μου
Ωτακουστέ και οι δύο . Θαυμάσια
Πολλα φιλια

Τρελός του Χωριού είπε...

Iφιγένεια μου
Tον σοφο λαό ,όλο τον ακούω μα πουθενά δεν τον βλέπω . Λες και κάθε φορά που μιλάω με κάποιον ,φεύγει η σοφία και πάει στον παρα δύπλά . Tι να πω . Aτακτούλα η Σοφία. Πηδάει από κεφάλι σε κεφάλι
;))
Πολύ χαίρομαι που σε ξαναείδα στον κήπο του τρελού.

Τρελός του Χωριού είπε...

George
Παρατήρισες αν στην μούτζα που μας εριξαν ,ο μέσος ήταν πιο γυρτός από τα άλλα δάκτυλα ???? Πες μου σε παρακαλώ γιατί έχει μεγάλη σημασία αυτό Προλαβαίνω να φορέσω το τσίγκινο σωβρακάκι μου ???

pandiony είπε...

εδώ ο Μάλο έχει πάρει ένα κόκκαλο και θα με φάει να κάνω να του το τραβήξω..
το έν ήδα του Σωκράρτη μήπως να μεταλλάξουμε σε εν έχω, γιατι εκ του μη έχοντως , δεν παίρνουν και δεν περνούν..
σ'αγάπησα! κάπου

pandiony είπε...

;oPPPPPPPPPPPPPPPPP
να σου γελάω

Προ-Βληματικές ΣημειΏσεις ενος τρελού, στο ΑγριοΛόγιο 2016

Συνοδηπόροι

Αρχειοθήκη ιστολογίου