Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Αναζητώντας την γνώμη σας


Αυτά που γράφω έχουν να κάνουν με τους προβληματισμούς μου. Όμως χωρίς την δική σας γνώμη ,ότι γράφω δεν έχει καμία αξία. Είναι μια άχρωμη ψηφιακή φλυαρία Δώστε μου λίγο χρώμα .Αυτό των δικών σας σκέψεων και σχολείων. Γιατί αυτό μου δίνει δύναμη να γράφω . Η δική σας συμμετοχή (Σαν βουλευτής που ψάχνει για ψηφοφόρους ακούγομαι)

2 σχόλια:

mpoumpoula είπε...

καμιά φορά απλά δεν μπορείς να σχολιάσεις ένα κείμενο...τι ναπεις???
πολύ όμορφο???
νομίζω ότι το υποβαθμίζεις...απλά το διαβάζεις και το ξαναδιαβάζεις και πέρνεις αυτά που θέλεις και κάνεις τους δικούς σου προβληματισμούς
...καλησπέρα παραπονιάρικε τρελλέ μου!

Τρελός του Χωριού είπε...

Γοργόνα μου
Κάποτε είχα πάει σε μια δεξίωση που είχε κάποιους αξιολογότατους ανθρώπους και αξιολογότερο εξ αυτών ,έναν μάγειρα πραγματικό καλλητέχνη. Κορύφωση του μπουφέ που είχε ετοιμάσει,ήταν ένα ψάρι γαρνιρισμένο και στολισμένο με τέτοια δεξιοτεχνία που θα μπορούσες κάλιστα να το ονομάσεις εργο τέχνης. Δεν το ακούμπισε κανείς. Ο μαγειρας στεναχωρίθηκε τόσο που έκανε παρατήρηση σε κάποιους καλεσμένουν , γιατί το ψάρι αυτό φτιάχτηκε για να μοιράσει γευστική ευχαρίστηση στον κόσμο περισσότερο από την οπτική τέρψη. Έτσι και τα κείμενά που γράφω εδώ είναι περισσότερο φτιαγμένα σαν προτροπή για να ανταλλάσουμε γνώμες και οπτικές ζωής ,παρά απλά για πληροφόρηση . Κάτι όμορφό ,όταν είναι αληθηνό , όταν το αγγίζεις και ασχολείσαι μαζί του, γίνεται πάντα και μόνο ομορφότερο γιατί πέρνει και κάτι από την δικίά σου ομορφια. Όταν όμως είναι απάτηλό ,τότε ξεθωριάζει απο το άγγιγμά σου ,γιατί δεν αντέχει την αλήθεια. Έχω ανάγκη τους προβληματισμούς αυτών που διαβάζουν τα κείμενά μου. Έχω ανάγκη την αλήθεια τους. Δεν παραπονιέμαι . Απλά προσπαθώ να δόσω μία ακόμα ενδιαφέρουσα διάσταση σε αυτό το Blog.
:)

Προ-Βληματικές ΣημειΏσεις ενος τρελού, στο ΑγριοΛόγιο 2016

Συνοδηπόροι

Αρχειοθήκη ιστολογίου