Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2008

Είσαι Γουρούνι

Ένα μικρό γουρουνάκι γεννήθηκεΕίχε πολλά αδελφάκια και όλα μαζί απολάμβαναν την αγάπη της μητέρας τους παρά το στριμοξίδι "Πήγαινε πιο κει ρε Μπάμπη .Κορέους πιάσαμανε"

Το γουρουνάκι μεγάλωνε τρέχοντας από εδώ και από εκεί ,αχόρταγο για ζωή και φαΐ

"Ρε Μπάμπη ,τι θα γένει με αυτούς τους κορέους ? Έξι μήνους δεν έχεις ξεκολλημό από δίπλα μου."Όμως που να ήξερε το μικρό μας γουρουνάκι ότι πάνω από το νεανικό του κεφαλάκι παίζονται δισεκατομμύρια


Η μαμά του είχε από καιρό τώρα εξαφανιστεί. Του είπαν πως είχε πάει ένα μεγάλο ταξίδι και πως θα αργούσε πολύ να γυρίσει Όμως το μικρό μας γουρουνάκι ήθελε να της δείξει που μεγάλωσε και ήταν πια ένας δυνατός και όμορφος έφηβος Ζητούσε το χάδι της τα βράδια "Μπάμπη άμανε ξανακλάσεις την ώρα που κοιμάμαι θα σου φέρω τους κορέους μου στην μούρη σου". Το άλλο πρωϊ "το καλό αφεντικό μου που με φροντίζει και με ταΐζει θέλησε να το πάει μια βόλτα για να μου φτιάξει λίγο την διάθεση . Γαμώτο .Μια βόλτα ειπαμενε μα παμενε ,τον Μπάμπη τι τονε θελουμενε μαζί μας? "Ο "καλός πατερούλης " όπως τον έλεγαν, που τα φρόντιζε 1 χρόνο τώρα, τα έλυσε από την μηχανή και τα έβαλε μέσα σε ένα δωμάτιο. Ήταν και άλλος ένας καλός κύριος εκεί που κρατούσε κάτι γυαλιστερό στο χέρι του. Το δωμάτιο βρώμαγε από αίμα . Το γουρουνάκι μας φοβότανε και πήγε κάτω από τα πόδια του πατερούλη για προστασία. Αυτός το σήκωσε ,το έβαλε πάνω σε ένα τραπέζι γεμάτο κομμάτια κρέας .Του τέντωσε τα πόδια και τα χέρια και ο άλλος κυριούλης έβαλε το γυαλιστερό πράγμα στο λαιμό του μικρού μας γουρουνιού Πονούσε ,καθώς αυτό του έκοβε τον λαιμό αργά για να μην γεμίσουν αίματα. Ένιωθε τις αισθήσεις τους να το εγκαταλείπουν καθώς η ακατάσχετη αιμορραγία του είχε τυφλώσει τα μάτια. Είχε σπασμούς σε όλο του το κορμί. Δεν μπορούσε να ανασάνει .Πνιγόταν Σκοτάδι Φοβόταν πολύ. Όμως ΄,εκεί στο απόλυτο σκοτάδι διέκρινε μια γνώριμη φιγούρα. Τη μητέρα του .Στεκόταν εκεί δίπλα του. Του έγλυψε τις πληγές ,και έφυγαν μαζί.

Ο καλός πατερούλης κρέμασε το κεφάλι του δίπλα σε αυτό της μητέρας του. Και πιο δίπλα ,ποιος άλλος .Ο Μπάμπης.

.

.

Καλή μας όρεξη

.

.

.

Κουίζ αντίληψης

Ποια η διαφορά της παραπάνω και της παρακάτω φωτογραφίας ?
4 σχόλια:

Equilibrium είπε...

Όχι ρε!!!

Γμτ.. δεν.. δεν μπορώ τώρα, θα το επεξεργαστώ κι αποστασιοποιημένος όσο μπορώ θα επανέλθω άλλη στιγμή!..

Trellos_tou_xoriou είπε...

Πάει το γουρουνάκι.Θα χωνευτεί μέσα στις μεγάλες κοιλιές μας ,ασχολίαστο. Θα έχει την ίδια μοίρα των δυσεκατομμυρίων γουρουνιων που σφάχτηκαν και των τρισεκατομμυρίων που ακόμα θα σφαχτούν για να καλύψουν τις άνω θρώσκουσες ορέξεις μας. Ένα δεν έχω καταλάβει σε όλη αυτή την ιστορία. Ποιός είναι το γουρούνι?

Equilibrium είπε...

Ας αρχισουμε να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη δλδ έτσι ε;;

Trellos_tou_xoriou είπε...

Εquilibrioum μακάρι όλοι μας να μπορούσαμε να κοιτάξουμε τον εαυτό μας μέσα από τον καθρεύτη της αυτογνωσίας. Λίγοι αντέχουν και ακόμα λιγότεροι το τολμούν καθε ημέρα.

Προ-Βληματικές ΣημειΏσεις ενος τρελού, στο ΑγριοΛόγιο 2016

Συνοδηπόροι

Αρχειοθήκη ιστολογίου