Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Παράκληση

Ένα χρόνο τώρα προσπαθώ να βάλω video στις αναρτήσεις μου (που να είναι εμφανές πως είναι video) και μουσική στο blog μου .
Κανένας χριστιανός (ορθόδοξος κατά προτίμηση ) μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει ,γιατί από ότι βλέπω ,μόνος μου θα τα καταφέρω να το κάνω κοντά στην σύνταξη (καθαρά χρονικός προσδιορισμός )

8 σχόλια:

.......marmarigi....... είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Aviator είπε...

Λοιπόν να τα πάρουμε ένα ένα.

Μπαίνεις στο Youtube. Πας εκεί που λέει "Embed this video" δίπλα στο βιντεάκι. Το κάνεις copy-paste στην ανάρτηση, ή με html code.

Μετά πάτα προεπισκόπηση να δεις αν μπήκε. Και ρώτα ότι θες.

eva είπε...

Μερικές φορές δεν σ' αφήνει το antivirus να τα αναρτήσεις, κυρίως όταν έχει μπει σε πολλά pc και δεν δέχεται άλλες οδηγίες. Το ίδιο έχω πάθει κι εγώ και περιμένω να λήξει για να τον αλλάξω και να βρω την ησυχία μου! Μπορείς να μπεις στο Gcast που έχω κάτω-κάτω στο μπλογκ μου και να ανοίξεις δικό σου λογαριασμό. Από κει έχεις επιλογές ή να διαλέξεις από τα δικά τους ή να προσθέσεις δικά σου κομμάτια από τον υπολογιστή. Καλή επιτυχία :)

Τρελός του Χωριού είπε...

Sas euxaristo kai tous treis gia tin pragmatika polutimi bo'i'thia sas.Nomizo oti to pos na bazo video sto blog ,to brika.
.
Zito sugnomi apo @krasi kai nero sta oneira mas , giati pano stis prospathies mou ,kata lathos esbisa to lutrotikotato sxolio boithias tou.

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλημέρα!!! χαίρομαι που μαζί σου βοηθήθηκα και εγώ!!!!!!!!!

Τρελός του Χωριού είπε...

Ζαχαρούλα
.
Αυτος ειναι ο λογος που ζήτησα αυτη την βοήθεια σε ανάρτηση. Ξερω οτι υπάρχουν πολλοι σαν και εμένα που δεν ξέρουν τιν τυφλα τους απο internet :))) . Ανθρώποi που μόνο η αγάπη τους για επικοινωνία και έκφραση τους εκανε να φτιάξουν ένα blog.
.
Χαίρομαι που χαίρεσαι που αυτοι οι Αγιοι άνθρωποι αφιέρωσαν λίγο από τον χρόνο τους για να βοηθήσουν :)) Για τέτοιους ανθρώπους γράφω και εγώ άλλωστε.

alximist είπε...

E, min nomizesi oloi apo καπου αρχισαμε...
ρωτώντας πάς στην πόλη...
Μουσική ανακάλυψες?
Αν όχι πες μου στο μπλογκ μου και θα σου πω τι κανω εγω.. αν και ξέρω οτι εχει και πιο πονηρα κολπα που δεν τα εχς ψαξει...
Βασικα η ουσια ειναι τι γραφει κανεις...

Τρελός του Χωριού είπε...

Αγαπητε alximist
.
Οχι . Δεν εβγαλα ακρη ακόμα με το πως να βάζω μουσική στο Blog μου (παρόλο που προσπάθησα αρκετα είναι η αλήθεια). Δεν θέλω να ταλαιπωρώ όμως τους ψιφιακούς μου φίλους με άλλες ερωτήσεις.
.
Θα έρθω στο blog σου για να μου δώσεις συμβουλές. Θέλω όμως να σε προειδοποιήσω για ένα πράγμα. Δεν ήθελα πότέ στην ζωή μου να καταλάβω τα ... πονηρά κοπλα :) . Μονο τις εξυπνες λύσεις μπορω να καταλάβω. :)))

Προ-Βληματικές ΣημειΏσεις ενος τρελού, στο ΑγριοΛόγιο 2016

Συνοδηπόροι

Αρχειοθήκη ιστολογίου