Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Ιουλία

Δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί τους μήνες του έχουμε ονομάσει με ανδρικά ονόματα. Εμένα ας πούμε ,ο Ιούλιος, ο πιο ζεστός μήνας του χρόνου, μου θυμίζει περισσότερο …. Ιουλία. Μια τριανταπεντάχρονη γυναίκα γεμάτη ταπεραμέντο και έντονο ερωτισμό . Με μακριά μαύρα μαλλιά , χυμώδη ,με σαρκώδη χείλη και αισθησιακές κινήσεις.
Γυναίκα που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει super porn star, όμως επέλεξε να γίνει Ντίβα. Ντυμένη πάντα άψογα , σε ένα κατά τα άλλα σεμνό ντύσιμο , να αφήνει μικρά … καινά που να φαίνονται κάποια μέρη του γυμνού της κορμιού.
Η Ιουλία , περνάει αργά ,δίπλα από όλους εμάς που εργαζόμαστε . Μας φλερτάρει με τα καυτά μαύρα της μάτια,κι όμως μένει παντα απρόσιτη , καταδικάζοντας την φαντασία μας να ζει μια κόλαση . Τα κορμιά μας να λιώνουν από την πυρωμένη αύρα της, και οι αισθήσεις να λυγίζουν από το φορτίο των φαντασιώσεων . Και αν κάποιος καταφέρει να ξεφύγει από τις επαγγελματικές του ευθύνες, μαγεμένος από την γοητεία της, και να την φλερτάρει , αυτή να του προσφέρει μια πυρωμένη συντροφιά

που θα ανακουφίζεται μόνο αν καταφέρει να διεισδύσει πιο βαθιά , στην γαλάζια ,μέσα της ,θάλασσα .
Όμως μόνο για λίγο ,γιατί η δίψα γι αυτήν , δεν ξεπερνιέται ποτέ , οσοι ... μήνες κι αν περάσουν .
.
.
.

17 σχόλια:

Unknown είπε...

η δίψα για μια Ιουλία δεν περνά εύκολα όσοι μήνες κι αν περάσουν,ναι. γιατί ξέρει πώς να κρατά το ενδιαφέρον. γιατί αναβλύζει από μέσα της αβίαστα κάθε κίνηση και βλέμμα. μπαίνει απ' τον ένα μήνα στον άλλον αφήνοντάς τους τα ονόματα, μα κλέβοντάς τους το νόημα...

φιλιά βρόχινα...

Frau Lehrerin είπε...

Julia you set the standards for meee
Walk to your door, beggin for it just to be more and ...
Julia I couldn't do much better than you
Said so yourself, I wouldn't want anyone else
AND I CAN'T LIVE WITHOUT YOUR LOVEEEE
WELL I CAN'T LIVE WITHOUT YOU...

Οι Pavlovs Dog ήξεραν άραγε ότι ο μήνας στα λατινικά, όπως και στα ελληνικά είναι γένους αρσενικού κ γι αυτό έχουν πάρει όλοι οι μήνες ανδρικά ονόματα; (mensis - mensis)
Ηξεραν πως ο Ιούλιος και ο Αύγουστος ήταν ο 5ος και ο 6ος μήνας του χρόνου και είχαν πάρει το όνομά τους από το μεγαλήτερο ψώνιο που πέρασε από την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία; (Julius Augustus Ceasar)
Ήξεραν πως ο Μάρτιος ήταν ο 1ος μήνας του χρόνου και έπαιρνε το όνομά του από το Θεό του πολέμου γιατί μαζί με το χρόνο, ξεκινούσες και οι μάχες; (λατ. Μαρς)
Ήξεραν πως "σεπτ" σημαίνει 7, "όκτο" 8, "νόβεμ" 9, "δέκεμ"/"ντέτσεμ" 10;
Ήξεραν πως Φέβρουα ήταν η γιορτή της κάθαρσης που τη γιορτάζαν η Ρωμαίοι στις 15 του μηνός;

Τα ήξεραν όλα αυτά; ε; ε; ε;
γιατί εγώ... εγώ ΕΠΡΕΠΕ να τα μάθω... αυτά και πολλά, πολλά άλλα στο μάθημα των Λατινικών... και τρελέ....να σαι καλά που μου τα θύμησες, βρε παιδί!

and I cant liiiiive without your loooooove....
well I cant live without youuuu...

Artanis είπε...

Ωραία ανάρτηση...Και έβαλες και την Μπελούτσι και μας κατέστρεψες... ΠΟύ πάω η γυναίκα.....
Δεν έβαζες καλύτερα καμία προτομή του Ακατονόμαστου Καίσαρα, να του ρίχνουμε τα καντήλια αναδρομικά; Για να μην μιλήσω για τον Σεβαστό (Αύγουστο) και πάρουν (τα καντήλια) και κανέναν αθώο ξώφαλτσα...

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Μμμ.. πολύ σωστή η παρομοίωσή σου θα έλεγα!
Παρόλο που είμαι γυναίκα.. νομίζω πως ταιριάζει πολύ στην εποχή η περιγραφή που έκανες!

τα φιλιά μου
καλό σουκου!

Τρελός του Χωριού είπε...

Νεράιδα της βροχής
Τα λόγια σου ,σταγόνες βροχής που γλίστρησαν γρήγορα ξεφεύγοντας από την ανιαρή επιφάνια και μέσα από τις ρωγμές της ,έσταξαν ακριβώς στον πυρήνα της σκέψης μου . Ο κήπος του τρελού διψάει για τέτοιες βροχές .

Τρελός του Χωριού είπε...

Georgia μου
Πως θα μπορούσα να σε ευχαριστήσω για αυτή την γνώση που μου χάρισες ? Ήταν πολύ όμορφα αυτά που μοιράστηκες μαζί μας. Γνώσεις ,που είναι εύκολα προσβάσημες μέσα στο περιβάλλον ενός πανεπιστημίου ,όμως ,εδώ στην πνευματική έρημο του έξω κόσμου αυτά είναι δώρα. Λίγα χρόνια ακόμα και θα το νοιώσεις κι εσύ αυτό.
.
Χαίρομαι που σου αρέσει ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια.
Πολλά φιλιά
:))))

Τρελός του Χωριού είπε...

Αγαπημένη μου Αρτάνις
Η κάθε γυναίκα έχει την δική της ξεχωριστή γοητεία . Από τις δύο γυναίκες ,μεγάλους έρωτες στην ζωή μου , η μία ήταν μοντέλο της loreal και η άλλη Σοπράνο της λυρικής σκηνής . Η πρώτη πανέμορφή και η δεύτερη παρά τις εξωτερικές της … ατέλειες (σε σχέση με την πρώτη πάντα),στα μάτια μου ήταν και αυτή το ίδιο όμορφή .Στα μάτια μου ήταν και οι δύο ,θεές της δικής μου καρδιάς. Δεν έχεις λοιπόν να φοβάσαι κάτι Αρτάνις .Κάποτε ήμουν αθλητής στίβου δύο μέτρα χωρίς καθόλου λίπος (100 κιλά) , και μανιώδης λάτρης της εμφάνισης. Μετά για κάποιο … κακό λόγο ,έγινα … 193 κιλά .Μεγίστη τιμωρία για τον τότε τρόπο σκέψης μου.Τώρα έχω γυρίσει σχεδόν στα παλιά μου … βάρη . Όμως έμαθα ένα πράγμα από όλη αυτήν την πορεία. Το πόσο όμορφος δείχνεις έχει να κάνει με το πόσο όμορφος νοιώθεις. Πόση λαχτάρα για ζωή κυλάει μέσα σου όπως και το πόσο δυνατή προσωπικότητα κατέχεις και εξελίσσεις συνεχώς. Η φύση μας έχει φτιάξει για έναν μόνο λόγο . Για να εξελιχθεί μέσα από εμάς .Όσοι λοιπόν τα καταφέρνουν ,τους βάφτιζε με μια ιδιαίτερη γοητεία για να προσελκύουν κι άλλα άτομα και να εξελίσσεται μέσω της αναπαραγωγής αυτών που επιλέγει.
.
Όμως και ο Ιούλιος Καίσαρας ήταν μεγάλη μορφή . Μπορεί να είχε μούρη χάλια μαύρα , όμως οι …. Κατακτήσεις του ήταν περισσότερες από αυτές της Monica.
:))))

.
Ο κήπος του τρελού ,άνθησε πάλι στα λόγια σου.

Τρελός του Χωριού είπε...

Από μικρό και από τρελό
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την ανάρτηση μου ,όμως πες μου ,τι εννοείς λέγοντας ‘Παρόλο που είσαι γυναίκα’ ? Ελπίζω ,άθελα μου ,να μην προσέβαλα την γυναικεία φύση ,την οποία και λατρεύω όσο λίγα πράγματα στην ζωή μου ?
.
Τα λουλουδάκια του κήπου μου ,περιμένουν τα λόγια σου

Cassiel είπε...

H Kathe gynaika mporei na exei mia Julia krimeni mesa tis...H omorfia tis kryvetai kai pou kai pou tin vgazei pros ta exw...

Tin Kalimera mou Trelle mou!! Kali evdomada.

Τρελός του Χωριού είπε...

Cassiel
Xairomai pou auta ta logia ta leei mia gunaika pou exei tin dunami na boithisei polles alles gunaikes na bgaloun mia ... Ioulia apo mesa tous. Sumfono apolita mazi sou
.
To xamogelo sou einai panta euprosdekto san gluko proino aeraki ston kipo tou trelou

"ζαχαρούλα.." είπε...

..καλημέρα τρελλέ μου..
.. μου αρέσει η εκδοχή που διάβασα.. μόνο εσύ βέβαια θα μπορούσες να δώσεις τέτοια διάσταση σε έναν καλοκαιρινό μήνα..

υποκλίνομαι!!!!!!

καλή δουλειά!!!!!!!!!!!!

Ηλιαχτίς είπε...

Καλέ μου τρελλέ!Τι κάνεις;
Λίγο αλλιώς τη φανταζόμουν την Ιουλία.

Με ένα λευκό φόρεμα, να κάνει αντίθεση με την ηλιοκαμμένη της επιδερμίδα.
Τα μαλλιά της καστανοκόκκινα σε μια μακριά,ως τη μέση, πλεξούδα.
Αέρινη, καλοκαιρινή, ανάλαφρη.
Να μυρίζει αλμύρα και αγνό έρωτα.
Και το φιλί της.. παφλασμός κυμμάτων με θέα το φεγγάρι.
Ελεύθερη, με εραστή τον αέρα και το σύννεφο.
Περιουσία της, μια γωνιά στη λιακάδα.

Κάπως έτσι!
Τι λες;

Από μικρό κι από τρελό είπε...

Καλησπέρα!
Με αυτό που είπα υπονοούσα ότι παρόλο που είμαι γυναίκα και έλκομαι από το αντίθετο φύλο, με συναρπάζει η γυναικεία φύση, την οποία πολύ σωστά παρομοιάζεις στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον καλοκαιρινό και τόσο ζεστό μήνα Ιούλιο!
Σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα προσβεβλημένη!
Το αντίθετο μάλιστα!

Τα φιλιά μου!

Τρελός του Χωριού είπε...

Ζαχαρούλα μου
Μην υποκλίνεσαι ποτέ σε έναν τρελό . Μπορεί να νομίζει πως μεγάλωσε απότομα, και να χάσει το νόημα της ζωής του. Παίρνω το μπουκέτο των λόγων σου και το βάζω πάνω στο κρεβάτι μου ,δίπλα στο μαξιλάρι. Όταν ξαπλώσω ,να μυρίζει το δωμάτιο από το ανθισμένο σου χαμόγελο.
Σε ευχαριστώ που πέρασες .Πολλά φιλιά

Τρελός του Χωριού είπε...

Ηλιακτίδα μου
Καλημέρα.
Όταν γύρω στα είκοσί μου ,συναντούσα την Ιουλία , ναι ,ήταν όμορφη ανάλαφρη, ελεύθερη. Ίσως γιατί ήταν τα μάτια μου αλαφρωμένα από ευθύνες τότε. Όμως έχουν πια περάσει 37 φορές που την έχω ανταμώσει .Το αλέτρι των ευθυνών έχει ζευτεί για τα καλά στο σβέρκο μου .Με μαστιγώνει αλύπητα η αγάπη μου για τους ανθρώπους μου ,για να συνεχίζω κάθε που λυγίζω .Χρόνια τώρα η Ιουλία έπαψε να είναι γλυκιά και τρυφερή . Έγινε απαιτητική και δεσποτική . Όμως την ομορφιά της ,δεν την έχασε ποτέ. Πάντα θα με ελκύει όσο σκληρή κι αν γίνει .
.
Σε ευχαριστώ για τα όμορφα άνθη των λόγων σου που άφησες στον κήπο μου

Τρελός του Χωριού είπε...

Από μικρό και από τρελό
Μα οι πρώτες που έλκεστε από την θηλυκή ομορφιά ,είσαστε εσείς οι γυναίκες. Η φύση σας έχει πλάσει με τα καλύτερα υλικά της. Όμως αυτό που εγώ αγαπάω περισσότερο στο γυναικείο κορμί είναι αυτή η απίστευτη ευαισθησία σας παντού στο δέρμα. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι, το να παίζω μαζί της . Είπαμε ,τρελός τρελός ,αλλά παραμένω και άνδρας.
;)
.
Δεν σε παρεξήγησα καθόλου . Είμαστε άλλωστε ιμισυνονόματοι .
Σε ευχαριστώ που πέρασες και άνθισαν σκέψεις στα λόγια σου.
:))))

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Προ-Βληματικές ΣημειΏσεις ενος τρελού, στο ΑγριοΛόγιο 2016

Συνοδηπόροι

Αρχειοθήκη ιστολογίου