Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

ΓΕΝΟΠνιτσαροι και ΔΕΗτσαμπασιδες
Ακόμα και τώρα που όλος ο κόσμος καίγεται , εσείς κοιτάτε τα προσωπικά σας ΜΌΝΟ συμφέροντα . Έχουν μαζευτεί στο σύνταγμα εκατοντάδες χιλιάδων κόσμου , προσπαθώντας να σταματήσουν το ξεπούλημα της Ελλάδας . Ενα ξεπούλημα που οι συνδικαλιστές εθνοπατέρες βοήθησαν πολυ στο να γίνει , προκαλώντας αναίτιες απεργίες και συναινώντας σε σκοτεινά συμφέροντα με την εκάστοτε κυβέρνηση για να κερδίσουν αυτοί και οι κλικες τους και οχι οι χαμηλόμησθοι συναδελφοι τους ,παχυλούς μισθούς και προσωπικα δώρα .
Χρήματα που πλήρωσε και πληρώνει ο ελληνικός λαός υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών του , για ποιο λόγο ; Για να πληρώνεστε εσείς ΓΕΝΟΠνιτσαροι και ΔΕΗτζαμπασιδες χωρίς να δουλεύετε παραπάνω απο ενα δίωρο την ημέρα και να παίρνετε χιλιάδες ευρώ το μήνα χρεωνοντας μας με δάνεια ; Και ποιο ειναι το θράσος σας σε όλα αυτά ; Ξαναβγαινετε για μια φορά ακόμα , όχι να βοηθήσετε στον πανελλήνιο αγώνα που κάνουμε όλοι για το καλό της χώρας μας , αλλα κοιτάζετε πάλι ΜΌΝΟ το καλο της τσέπης σας για να μην χάσετε τους παχυλούς σας μισθούς και το ραχατι σας και εκβιάζετε όλο τον ελληνικό λαό που παλεύει ακόμα και για τα δικα σας παιδιά , ταλαιπωρώντας τον με διακοπές ρεύματος που καταστρέφουν και άλλο την ελληνική οικονομία .
Σήμερα
ηταν στο χειρουργείο ο πατέρας μου σε μια πολυ δύσκολη εγχείρηση και σκέφτηκα πόσοι άλλοι άνθρωποι ειναι στην θέση του αυτή την στιγμή. Άνθρωποι που κινδύνευσαν την ζωή τους γιατί κάποιοι έκοψαν το ρεύμα στα νοσοκομεια με το έτσι θέλω . Άλλοι με τεχνητή υποστήριξη στο σπίτι , να μην μπορούν να ανασάνουν η να τρεχει μολισμενο αιμα στις φλέβες τους ,αφου αυτα τα μηχανιματα δεν λειτουργουν χωρις ρευμα , και ας μην μιλήσουμε για εγκλωβισμένους σε ασανσέρ και σε χιλιάδες μικρηςμεγαλης αξιας συσκευές καμένες .
Είχα αυτές τις ημέρες χαθεί απο τα πάντα, λόγω προσωπικών προβλημάτων υγείας που η τύχη τα έφερε απανωτά με ενα άσχημο δυστύχημα με νεκρό και σοβαρό τραυματισμό στην ευρητερη οικογένεια μου και παράλληλα για άλλους λόγους , το χειρουργείο του πατέρα μου , και δεν ειχα προλάβει να ανοίξω τηλεόραση . Οταν σήμερα το εκανα και είδα τα πρόσωπα αυτών των συνδικαλιστών κυριουλιδων μετά απο καιρο που είχαν χωθεί στο καβούκι τους , να μιλούν με μαγκιά και αυθάδεια απειλώντας ουσιαστικά τον ελληνικό λαό , τον συνταξιούχο με τα 300€ σύνταξη ή το παιδάκι με τα τριακόσια άχρηστα πτυχία και τα χιλιαδες σκοτωμένα απο εσας ονειρα του ,που βγαίνει στην αγορά εργασίας με 500€ , και να λένε ουσιαστικά αυτοι οι κυριουλιδες πως η θα συνεχίσουμε να τους πληρώνουμε τα 5000€-6000€ το μήνα κρατώντας παράλληλα αυτές τις συνθήκες ανύπαρκτης εργασίας τους , η θα μας κόψουν το ρεύμα , τότε θα ήθελα να τους ρώτησω με ποιο δικαίωμα κόβουν κάτι που δεν τους ανοίκει ; Η ΔΕΗ ειναι περιουσία της Ελλάδας καθώς και το αγαθό που παράγει και ονομάζεται ηλεκτρισμός . Δεν ειναι δική τους περιουσία να κλείνουν όποτε θέλουν την παροχή ρεύματος . Τότε , ας κάνουν το ίδιο και οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ . Να μας κλείνουν και το νερό , και ας πάρουν και οι στρατιωτικοί που θέλουν να απεργησουν , τα μαχητικά αεροσκάφη και τις φρεγατες και ας κόβουν βόλτες στο αιγαίο για να μας ... συμμορφώσουν , με βαση τα προσωπικά τους συμφέροντα. Αν διαφωνούν ας βγουν να το διαδηλώσουν και αν δεν βγει άκρη , ας φύγουν για να βρουν άλλη δουλειά . Δηλαδή , αν ένας υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα δεν συμφωνεί με το μισθούς του η με τις συνθήκες εργασίας , θα σταματήσει την παραγωγή του εργοστασίου που δουλεύει ; Και αν ναι , αν κινδυνεύει η δημόσια Υγεία απο την διακοπή αυτή , η αστυνομία δεν θα έπρεπε να το συλλάβει πριν οι πράξεις του προβούν μοιραίες ;
Θέλετε να βρητε το δίκιο σας ΓΕΝΟΠνιτσαροι και ΔΕΗτζαμπασιδες ;

Ενωθείτε με τον ελληνικό λαο που δίνει ειρηνική μάχη κάθε μέρα στις πλατείες , και μάθετε απο αυτους πως να ζητάτε το δίκιο σας χωρίς να κάνετε κακό στην κοινωνία που ζείτε . Μάθετε επιτέλους ,πως τέτοιες καθοδηγούμενες απο μικροκομματικές και προσωπικών συμφερόντων ενεργεις και απεργίες , κατέστρεψαν την ελλάδα . Μάθετε επίσης πως ο ελληνικός λαός δεν συναινεί με τις ενέργειες σας . Απλά σας ανέχεται . Όχι για πολυ όμως ακόμα . Ο μεγάλος κίνδυνος τώρα ειναι οι πολιτικοί που ξεπουλάνε την χώρα . Αμέσως μετά όμως , έχουν σειρά οι γενίτσαροι συνδικαλιστές πατερουλιδες που εκμεταλλεύονται τον πόνο και το ρίσκο ζωής κάποιων χαμηλόμισθων συναδελφων τους για να κερδίζουν αυτοί.

ΥΓ για όσα γίνονται στο σύνταγμα

Οσο για την αστυνομία που μας ... προστατευει από τους κακους αναρχικους κουκουλοφόρους στις συγκεντρωσεις , τους αφιερώνω αυτήν την φωτογραφία .
Γνωρίζουμε καλά το παιχνίδι σας , και οταν φορατε τις στολές και οταν φορατε τις κουκουλες . Τι θα πείτε σε αυτό το μικρό παιδάκι που ζητά την προστασία σας ; Πως το σκοτώσατε άθελα σας, γιατί υπακούατε εντολές ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προ-Βληματικές ΣημειΏσεις ενος τρελού, στο ΑγριοΛόγιο 2016

Συνοδηπόροι

Αρχειοθήκη ιστολογίου