Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Το τετράγωνο χέρι


Τέτράγωνο χέρι στην παλάμη σημαίνει τετράγωνη παλάμη στον καρπό ,τετράγωνη παλάμη στην βάση των δακτύλων και τετράγωνα δάκτυλα. Το σύνολο του κλειστού αυτού χεριου πρέπει να δίνει περισσότερο σην αίσθηση ενός ορθογωνίου παρά ενός κώνου ή αντιστροφου κώνου (σπάτουλα).Συνήθως τα νύχια είναι κοντά και τετράγωνα. 
   Πάρα πολλά τέτοια χέρια κυκλοφορούν ανάμεσσά μας . Τόσσα που καμουφλάρονται και με παραλαγες τα ατιμα για να μας μπερδεύουν (Γενετική συνομοσία ενάντια των Χειρομαντών) Εμεις ,πρίν αναλύσουμε μια μια τις 7 ... μεταλάξεις τους ας δουμε λίγο τον βασικό τυπο του τετράγωνου χεριου.
   Ανθρωποι με τέτοιο χέρι είναι υλιστές ,πρακτικοι ,τακτικοι , ακριβείς στην ώρα και τους τρόπους τους όχι όμως από κάποιο φυσικό χάρισμα ,αλλά περισσότερο από συμμόρφωση με την ρουτίνα. Σέβονται την αρχή ,αγαπάνε την πειθαρχία ,έχουν μια θέση για το κάθε τι και φυλάνε το κάθε τί στην θέση του ,όχι μονο στο σπίτι τους αλλά και στο μυαλό τους (τα γνωστα μυαλά ... tupper ). Ο Νόμος ,η τάξη και η συνήθεια  στα πάντα τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια.Προβάλουν (απο)φασιστικές αντιδράσεις αλλά χωρίς να καβγαδίζουν, προτιμούν την μεθοδικότητα στην εργασία και στις συνηθειές τους . Ξέρουν να υπομένουν ,να επιμένουν και οχι να μένουν παθητικοί.
   Ποίηση και τέχνες είναι γι αυτούς τρόποι για να χάνεις την ώρα σου . Δουλεια και Χρήμα είναι τα ονειρά τους . Ποτέ δεν φτάνουν στα άκρα ,κυρίως θρησκευτικά , θέλουν να έχουν ηθικά δόγματα και όχι να ακολουθούν νέες ή ... περίεργες ιδεολογίες. Είναι λίγο ... απροσάρμοστοι στις παρεές (τι περιμένατε και εσείς κανενα Party Animal ??? ) και δεν είναι πολυμήχανοι. Πρωτοτυπία και φαντασία τα ξεχνάμε χωρίς δευτερη κουβέντα. Λογο όμως εργασιομανίας και μεθοδικότητας , συχνα ανεβαίνουν πολύ πιο ψηλά απο ικανότερους και πιο ταλαντούχους αντιπάλους.Οπότε αν ψάχνετε πολυτελές αμάξι για να σας βγάλει βόλτα ,εκει πρέπει να απευθυνθείτε. Θετικές επιστήμες ,πρακτικές μελέτες , και ότι εχει να κάνει με την γή και το εμπόριο ,είναι το φόρτε τους. Σπιτόγατοι ,όχι εκδηλωτικοι (την εχουν μια... ψυχρασία που λέει και ο Ζήκος) είναι όμως ειλικρινείς ,σταθεροί στις φιλιες ,με αρχές και τιμιοι. Και το ΜΕΓΑ ελλάτωμα . Ότι δεν το καταλαβαίνουν με την λογική τους , το .... καίνε στην πυρά . Of with it’s head ,που ελεγε και η αγαπημένη μου βασιλησσα.
   Τώρα ήρθε η ώρα για τις επτά .... μεταλλάξεις και την πρώτη επαφή με την ομορφιά της Χειρομαντείας. Δείτε πώς οι διαφορετικοί τύποι δακτύλων στον ίδο τύπο παλάμης μπορούν να αλλάξουν πλήρως τον βασικό τύπο


   Το Τετράγωνο χέρι με κοντά τετράγωνα δάκτυλα ή η μετάλλαξη του άπιστου Θωμά 
   Πολύ συχνός τύπος τετράγωνου χεριού . Ευκολα αναγνωρήσιμος. Ο ορισμός του Υλιστή. Μονο με χειροπιαστές αποδείξεις μπορείτε να τους πείσετε για κάτι . Φαντασία 0 ,δημιουργικό ταλέντο -10 Οπότε τί εργασίες μας μείνανε ?? Γιατροι ,δικηγόροι (γενικά επιστημονες ... τεχνιτες) και εμποροι τύπου Skrountz (τα μαζευουν δεκάρα δεκάρα). Ξεροκέφαλοι . Μερικοι είναι μίζεροι άλλοι πάλι όχι όμως πάντα ψυχροι και πρακτικοι. Σλόγκαν τους “αν δεν το δω με τα ματια μου δεν το πιστεύω”

   Το τετράγωνο χέρι με μακρυά τετράγωνα δάκτυλα ή η μετάλλαξη του απόγωνου του Αδάμ που του κάθησε το κομμάτι του μήλο στον λαιμό.
   Ενας πιο ιντελεκτουέλ και πνευματώδης τυπος από τον αμέσως προηγούμενο αλλά με τις ίδιες λογικές και τάσεις . Μεγαλίτερη προσήλωση στην λογική και την μεθοδικότητα , δεν επιρεάζεται από προκαταλήψεις και ταμπού ,χωρίς όμως να φείγει από την πεπατημενη και τους κανόνες. Η επιστημονική καριέρα επιβάλλεται για τέτοιο χέρι , αλλά πρέπει να του βαλουμε και μια κάμερα στο μέτωπο να ελέγχουμε τις κινήσεις του γιατί κατι τέτοιοι τύποι εκαναν πειραματα σε ανθρώπους στο τρίτο Ράϊχ για να βρούν την ανώτερη φυλή.

   Το τετράγωνο χέρι με μακρυά δάχτυλα με κόμπους ή η μετάλλαξη του Dr House ( για όσους βλεπετε ιατρικές σειρές)
   Έχει μεγάλη αγάπη στην λεπτομέρια ,στις επισκευές και κατασκευές παντώς τύπου . Μεγάλο κολημμα με την τελειότητα. Μην τον ρωτήσετε αν πείρατε κανα κιλό . Θα σας αναλύσει πόσα γραμάρια αναλογικά εχετε πάρει στο κάθε άκρο.
   Ιδανικός τύπος για αρχιτέκτονας μαθηματικός ή χειρουργός (γιατι άν ήταν χειρούργος θα ήταν εγκληματίας ,βλεπε κακούργος)


Φωτογραφία : Τύπος βασικού τετράγωνου χεριου (τετράγωνη παλάμη με οριακά κοντα δακτυλα )


Κουράστηκα να γράφω . Οι υπόλοιπες ... μεταλλάξεις αύριο πριν το Ρεβεγιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προ-Βληματικές ΣημειΏσεις ενος τρελού, στο ΑγριοΛόγιο 2016

Συνοδηπόροι

Αρχειοθήκη ιστολογίου